yandex

Eskişehir'de restoranda işlenen cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.10.2021 - 13:20, Güncelleme: 22.10.2021 - 13:37 1097+ kez okundu.
 

Eskişehir'de restoranda işlenen cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Eskişehir'de restoranda işlenen cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de restoranda çıkan ve bir kişinin silahla öldürülmesiyle sonuçlanan kavgaya ilişkin 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.Baturhan Abacı'nın öldürülmesinin ardından gözaltına alınan 3 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.İhsan Ö. ve Sinan İ, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Murat N. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Yenibağlar Mahallesi'ndeki bir restoranda 21 Ekim'de İhsan Ö. (28) ile Baturhan Abacı (25) ve Veysel B. (32) arasında kavga çıkmıştı. Silahla yaralanan Abacı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Şüpheliler İhsan Ö, Murat N. ve Sinan İ. ise polis tarafından gözaltına alınmıştı.
Eskişehir'de restoranda işlenen cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de restoranda çıkan ve bir kişinin silahla öldürülmesiyle sonuçlanan kavgaya ilişkin 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Baturhan Abacı'nın öldürülmesinin ardından gözaltına alınan 3 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İhsan Ö. ve Sinan İ, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Murat N. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yenibağlar Mahallesi'ndeki bir restoranda 21 Ekim'de İhsan Ö. (28) ile Baturhan Abacı (25) ve Veysel B. (32) arasında kavga çıkmıştı. Silahla yaralanan Abacı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Şüpheliler İhsan Ö, Murat N. ve Sinan İ. ise polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.