yandex

Fahrettin Altun'dan 'Almanya' mesajı

SİYASET 21.02.2022 - 12:17, Güncelleme: 21.02.2022 - 12:17 1922+ kez okundu.
 

Fahrettin Altun'dan 'Almanya' mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Almanya'nın Hanau kentindeki ırkçı saldırıda hayatını kaybedenler için Ankara'da düzenlenen anma paneline video mesaj gönderdi.ANKARA (İGFA) - “Hanau Kurbanları için Adalet Arayışı: Almanya’da Aşırı Sağcı Terör Tehdidi” konulu panele video mesaj gönderen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Almanya’nın yeni hükümetiyle yakın iş birliğimizi sürdürecek, hiçbir vatandaşımızın mağdur edilmesine, zulüm görmesine, tehdit edilmesine, horlanmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Altun, mesajında, "Tüm meselemiz, milyonlarca Türk'ün, onlarca yıldır yaşadığı Almanya’da, kendilerini “potansiyel kurban” değil, “eşit birey” gibi hissetmeleri; korkudan azade güvenli bir yaşam sürebilmeleridir. Zira dünyanın neresinde olursa olsun, her bir vatandaşımızın sorunu, Türkiye Cumhuriyeti devletinin sorunudur" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1495678870548324354

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Almanya'nın Hanau kentindeki ırkçı saldırıda hayatını kaybedenler için Ankara'da düzenlenen anma paneline video mesaj gönderdi.

ANKARA (İGFA) - “Hanau Kurbanları için Adalet Arayışı: Almanya’da Aşırı Sağcı Terör Tehdidi” konulu panele video mesaj gönderen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Almanya’nın yeni hükümetiyle yakın iş birliğimizi sürdürecek, hiçbir vatandaşımızın mağdur edilmesine, zulüm görmesine, tehdit edilmesine, horlanmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Altun, mesajında, "Tüm meselemiz, milyonlarca Türk'ün, onlarca yıldır yaşadığı Almanya’da, kendilerini “potansiyel kurban” değil, “eşit birey” gibi hissetmeleri; korkudan azade güvenli bir yaşam sürebilmeleridir. Zira dünyanın neresinde olursa olsun, her bir vatandaşımızın sorunu, Türkiye Cumhuriyeti devletinin sorunudur" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1495678870548324354
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.