yandex

Gençler ˮteknoloji yıldızıˮ olmak için hünerlerini sergiledi

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3190+ kez okundu.
 

Gençler ˮteknoloji yıldızıˮ olmak için hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılan uygulamalı sınavda, 251 ortaokul öğrencisi kendilerine verilen pipet, CD, şişe, kapak, balon gibi malzemelerle iki saat içerisinde en uzak mesafeye gidebilecek arabayı yapmak için birbiriyle yarıştı. Sınavın ikinci oturumuna da 170 lise öğrencisi katıldı. Jüri üyeleri ise öğrencilerin, kendini ifade edebilme, özgün düşünme, yenilik katabilme, konu ile ilgili bilgi sahibi olma becerilerini dikkate alarak değerlendirmede bulunacak. Sınavda başarı sağlayan öğrenciler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne kabul edilerek, geleceğin teknoloji yıldızı olma hedefine bir adım daha yaklaşacak.  

Büyükşehir Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılan uygulamalı sınavda, 251 ortaokul öğrencisi kendilerine verilen pipet, CD, şişe, kapak, balon gibi malzemelerle iki saat içerisinde en uzak mesafeye gidebilecek arabayı yapmak için birbiriyle yarıştı.

Sınavın ikinci oturumuna da 170 lise öğrencisi katıldı. Jüri üyeleri ise öğrencilerin, kendini ifade edebilme, özgün düşünme, yenilik katabilme, konu ile ilgili bilgi sahibi olma becerilerini dikkate alarak değerlendirmede bulunacak.

Sınavda başarı sağlayan öğrenciler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne kabul edilerek, geleceğin teknoloji yıldızı olma hedefine bir adım daha yaklaşacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.