yandex

Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler Rus mevkidaşıyla görüştü

TÜRKİYE 12.03.2022 - 12:51, Güncelleme: 12.03.2022 - 12:51 1830+ kez okundu.
 

Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler Rus mevkidaşıyla görüştü

Rusya-Ukrayna savaşının şiddetle devam ettiği süreçte Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Geramisov ile görüştü.ANKARA (İGFA) - Türkiye Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Geramisov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği duyuruldu. Görüşmede güncel güvenlik konuları ile ilgili değerlendirmelerde bulunulduğu ifade edildi. https://twitter.com/TSKGnkur/status/1502577590208450560

Rusya-Ukrayna savaşının şiddetle devam ettiği süreçte Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Geramisov ile görüştü.

ANKARA (İGFA) - Türkiye Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Geramisov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği duyuruldu.

Görüşmede güncel güvenlik konuları ile ilgili değerlendirmelerde bulunulduğu ifade edildi.
https://twitter.com/TSKGnkur/status/1502577590208450560

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.