yandex

Görme engelliler spor camiası Ayhan Yıldırım dedi

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 06.12.2021 - 12:17, Güncelleme: 06.12.2021 - 12:45 2218+ kez okundu.
 

Görme engelliler spor camiası Ayhan Yıldırım dedi

GESFED Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Ayhan Yıldırım seçildi.

4 Aralık Cumartesi günü Ankara Crowne Plaza Hotel'de gerçekleştirilen 5. Olalağan genel kurulda mevcut federasyon başkanı Hasan Sayyıdan ile Ayhan Yıldırım, başkan olmak için seçime girdi. Gündem maddeleri görüşüldükten sonra seçime geçildi. Toplam 191 delege oy kullanırken oyların 101'ini alan Ayhan Yıldırım, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonun yeni başkanı oldu. Hasan Sayyıdan ise 78 oyda kaldı. Genel kurul seçiminde 12 oy ise geçersiz sayıldı. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra teşekkür konuşması yapan Ayhan Yıldırım, "Hayatımın en duygusal ve mutlu anlardan birini yaşıyorum. Bu onur ve gurur verici görevi aldığımız için sizlere minnettarım. İyi ki varsınız. Bundan sonra yüküm daha da ağır olacak. 7 gün 24 saat size hizmet edeceğim. Kırgınlık, dargınlık olmayacak, sizlerin emrinde olacağım. Bu camiaya hep birlikte hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı. Başkanlığa seçilen Ayhan Yıldırım'ın yönetim kurulu asil üye listesinde şu isimler yer aldı: Mustafa Kandemir Sıla Yıldırım Orhan Tanrıkulu Ali Yılkıran Alper Tanyeli Ercan Güner Eyhan Abdil Ercüment Ekrem Davran Kenan Demir Mehmet Kozanoğlu İsmail Korkut Vedat Yavuz Cem Elibol Ufuk Birdal Alvaç
GESFED Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Ayhan Yıldırım seçildi.

4 Aralık Cumartesi günü Ankara Crowne Plaza Hotel'de gerçekleştirilen 5. Olalağan genel kurulda mevcut federasyon başkanı Hasan Sayyıdan ile Ayhan Yıldırım, başkan olmak için seçime girdi.

Gündem maddeleri görüşüldükten sonra seçime geçildi. Toplam 191 delege oy kullanırken oyların 101'ini alan Ayhan Yıldırım, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonun yeni başkanı oldu. Hasan Sayyıdan ise 78 oyda kaldı. Genel kurul seçiminde 12 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra teşekkür konuşması yapan Ayhan Yıldırım, "Hayatımın en duygusal ve mutlu anlardan birini yaşıyorum. Bu onur ve gurur verici görevi aldığımız için sizlere minnettarım. İyi ki varsınız. Bundan sonra yüküm daha da ağır olacak. 7 gün 24 saat size hizmet edeceğim. Kırgınlık, dargınlık olmayacak, sizlerin emrinde olacağım. Bu camiaya hep birlikte hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkanlığa seçilen Ayhan Yıldırım'ın yönetim kurulu asil üye listesinde şu isimler yer aldı:

Mustafa Kandemir
Sıla Yıldırım
Orhan Tanrıkulu
Ali Yılkıran
Alper Tanyeli
Ercan Güner
Eyhan Abdil
Ercüment Ekrem Davran
Kenan Demir
Mehmet Kozanoğlu
İsmail Korkut
Vedat Yavuz
Cem Elibol
Ufuk Birdal Alvaç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.