yandex

Hatıra ormanında çevre temizliği yapıldı

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3624+ kez okundu.
 

Hatıra ormanında çevre temizliği yapıldı

Etkinliğe, kaymakamlığa bağlı birimler, merkez okulların idarecileri ve her okuldan çok sayıda öğrenci katıldı. Katılımcılar, ormanlık alana atılan pet, metal, cam şişe, poşet ve evsel atıkları tek tek topladı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, çevre konusunda herkesin duyarlı olması ve çevre dostu bir gelecek nesi yetiştirmek için bu tür çalışmaların devam edeceğini dile getirerek, projede öncü rolü oynayan Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut başta olmak üzere projeye katkı sağlayan Yunak Belediyesine, kurum amirlerine, proje ekibine, okul müdürlerine, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

Etkinliğe, kaymakamlığa bağlı birimler, merkez okulların idarecileri ve her okuldan çok sayıda öğrenci katıldı.

Katılımcılar, ormanlık alana atılan pet, metal, cam şişe, poşet ve evsel atıkları tek tek topladı. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, çevre konusunda herkesin duyarlı olması ve çevre dostu bir gelecek nesi yetiştirmek için bu tür çalışmaların devam edeceğini dile getirerek, projede öncü rolü oynayan Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut başta olmak üzere projeye katkı sağlayan Yunak Belediyesine, kurum amirlerine, proje ekibine, okul müdürlerine, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.