yandex

Her şey sağlıklı nesiller için

YAŞAM 14.12.2021 - 13:48, Güncelleme: 14.12.2021 - 13:48 880+ kez okundu.
 

Her şey sağlıklı nesiller için

Önleyici hizmetler kapsamında 45 okulda 515 öğretmen, bin 350 veli ve 690 öğrenciye bilgilendirilme yapılarak broşür dağıtıldı.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Valiliği bünyesinde başlatılan uygulama sonucunda öğretmen, öğrenci ve velilere siber suçlar, uyuşturucunun kullanımı, kadınlara yönelik şiddetin önüne geçilmesi adına bilgilendirme yapıldı. Yapılan açıklamada, "Sağlıklı nesillerin yetişebilmesi, çocuklarımız ve gençlerimizin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek ve Güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık, siber güvenlik ve teknoloji bağımlılığı konularında gençlerimizi olduğu kadar öğretmen ve velilerimizi de bilgilendirmek istedik. Bu amaçlar doğrultusunda Siber Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüklerimizce koordineli olarak Siber-Ay, KADES, En İyi Narkotik Polis Anne isimli projelerimizle ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında 13.10.2021-09.12.2021 tarihleri arasında toplam 45 okulda 515 öğretmen, 1350 velimize ve 690 öğrencimize bilgilendirilme yapılarak, broşür dağıtılmıştır. Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde önleyici hizmetler kapsamında yürütülen çalışmalar etkin ve sürekli olarak devam ettirilmektedir" denildi.       

Önleyici hizmetler kapsamında 45 okulda 515 öğretmen, bin 350 veli ve 690 öğrenciye bilgilendirilme yapılarak broşür dağıtıldı.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Valiliği bünyesinde başlatılan uygulama sonucunda öğretmen, öğrenci ve velilere siber suçlar, uyuşturucunun kullanımı, kadınlara yönelik şiddetin önüne geçilmesi adına bilgilendirme yapıldı.

Yapılan açıklamada, "Sağlıklı nesillerin yetişebilmesi, çocuklarımız ve gençlerimizin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek ve Güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık, siber güvenlik ve teknoloji bağımlılığı konularında gençlerimizi olduğu kadar öğretmen ve velilerimizi de bilgilendirmek istedik.

Bu amaçlar doğrultusunda Siber Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüklerimizce koordineli olarak Siber-Ay, KADES, En İyi Narkotik Polis Anne isimli projelerimizle ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında 13.10.2021-09.12.2021 tarihleri arasında toplam 45 okulda 515 öğretmen, 1350 velimize ve 690 öğrencimize bilgilendirilme yapılarak, broşür dağıtılmıştır. Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde önleyici hizmetler kapsamında yürütülen çalışmalar etkin ve sürekli olarak devam ettirilmektedir" denildi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.