yandex

Hüyük turizm bölgesi ilan edilecek

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3881+ kez okundu.
 

Hüyük turizm bölgesi ilan edilecek

Çiğdem, yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır turizme kazandırılmayı bekleyen ilçenin bu hayaline yeni dönemde kavuşacağını söyledi.  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte ziyaret ettiklerinde ilçenin turizm bölgesi ilan edilmesi konusundaki taleplerine destek verdiğini aktaran Başkan Çiğdem, "Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen Konya milletvekilimiz Gülay Samancı ile sayın bakanımıza ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum. Proje ile Beyşehir Gölü'ne kıyısı olan ilçemize bağlı dış mahallelerimizden Budak ve Tolca arasının kıyı düzenlemesi gerçekleştirilecek ve bölge turizm bölgesi ilan edilecek. İlçemizi, inşallah yakın gelecekte turizm noktasında daha iyi yerlerde görebileceğiz." diye konuştu.    

Çiğdem, yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır turizme kazandırılmayı bekleyen ilçenin bu hayaline yeni dönemde kavuşacağını söyledi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte ziyaret ettiklerinde ilçenin turizm bölgesi ilan edilmesi konusundaki taleplerine destek verdiğini aktaran Başkan Çiğdem, "Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen Konya milletvekilimiz Gülay Samancı ile sayın bakanımıza ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum. Proje ile Beyşehir Gölü'ne kıyısı olan ilçemize bağlı dış mahallelerimizden Budak ve Tolca arasının kıyı düzenlemesi gerçekleştirilecek ve bölge turizm bölgesi ilan edilecek. İlçemizi, inşallah yakın gelecekte turizm noktasında daha iyi yerlerde görebileceğiz." diye konuştu.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.