yandex

İlkokul öğrencisinin şiirleri kitap oldu

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3813+ kez okundu.
 

İlkokul öğrencisinin şiirleri kitap oldu

Öğrenciler için hazırlanan, "Türkçe Dersi Kazanımlarını Kazanıyoruz" adlı e-Twinning projesinde şiir yazma etkinliklerine dahil olan öğrenci yazdığı şiirleri, diğer şehirlerdeki proje ortaklarına postaladı. Yürütülen çalışma Mustafa Emir Makascı adlı öğrenci için bir başlangıç oldu ve şiir yazmaya devam etti. Yazdığı şiirleri daha sonra bir kitapta toplayan ve kitabını, e-Twinning Projeler Sergisi'nde arkadaşları için imzalayan öğrenci, ilk imzalı kitabını Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk'e hediye etti.

Öğrenciler için hazırlanan, "Türkçe Dersi Kazanımlarını Kazanıyoruz" adlı e-Twinning projesinde şiir yazma etkinliklerine dahil olan öğrenci yazdığı şiirleri, diğer şehirlerdeki proje ortaklarına postaladı.

Yürütülen çalışma Mustafa Emir Makascı adlı öğrenci için bir başlangıç oldu ve şiir yazmaya devam etti.

Yazdığı şiirleri daha sonra bir kitapta toplayan ve kitabını, e-Twinning Projeler Sergisi'nde arkadaşları için imzalayan öğrenci, ilk imzalı kitabını Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk'e hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.