yandex

Aydın'da imam nikahlı eş cinayeti

TÜRKİYE 28.03.2021 - 09:09, Güncelleme: 28.03.2021 - 14:39 4205+ kez okundu.
 

Aydın'da imam nikahlı eş cinayeti

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bir kadın, imam nikahlı eşi olduğu iddia edilen kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

AYDIN (İGFA)- Aydın'ın Efeler ilçesi Adnan Menderes mahallesi 525 sokakta bulunan bir evin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere  imam nikahlı O.G. isimli erkek şahıs  ayrılma aşamasındaki N.D. yi silahla vurduktan sonra yine aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken cumhuriyet başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan saldırıda kullanılan tabanca ekipler tarafından tespit edildi hastaneye kaldırılan  O.G. ve N.D. isimli ayrıma aşamasındaki çiftin hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bir kadın, imam nikahlı eşi olduğu iddia edilen kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

AYDIN (İGFA)- Aydın'ın Efeler ilçesi Adnan Menderes mahallesi 525 sokakta bulunan bir evin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere  imam nikahlı O.G. isimli erkek şahıs  ayrılma aşamasındaki N.D. yi silahla vurduktan sonra yine aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken cumhuriyet başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan saldırıda kullanılan tabanca ekipler tarafından tespit edildi hastaneye kaldırılan  O.G. ve N.D. isimli ayrıma aşamasındaki çiftin hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.