yandex

Makinalı Tüfek PMT-76/ 57A göreve hazır

TEKNOLOJİ 30.03.2021 - 17:32, Güncelleme: 30.03.2021 - 17:41 3428+ kez okundu.
 

Makinalı Tüfek PMT-76/ 57A göreve hazır

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'nun öz kaynakları ile geliştirdiği Platform Makinalı Tüfek PMT-76/ 57A göreve hazır hale geldi.

ANKARA (İGFA) - Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu tasarım ve prototip çalışmaları tamamlanan, 15 testi başarıyla geçen, Mehmetçiğin gücüne güç katacak yeni platform makineli tüfek PMT-76'nın son testlerinin de tamamlanarak göreve hazır olduğuna ilişkin paylaşım yaptı.  Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'nun Twitter hesabında şu ifadelere yer verildi: "Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu öz kaynakları ile geliştirilerek 50 bin atım ve zorlu kalifikasyon testlerini tamamlayan Platform Makinalı Tüfek PMT-76/ 57A göreve hazır!"
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'nun öz kaynakları ile geliştirdiği Platform Makinalı Tüfek PMT-76/ 57A göreve hazır hale geldi.

ANKARA (İGFA) - Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu tasarım ve prototip çalışmaları tamamlanan, 15 testi başarıyla geçen, Mehmetçiğin gücüne güç katacak yeni platform makineli tüfek PMT-76'nın son testlerinin de tamamlanarak göreve hazır olduğuna ilişkin paylaşım yaptı. 
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'nun Twitter hesabında şu ifadelere yer verildi: "Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu öz kaynakları ile geliştirilerek 50 bin atım ve zorlu kalifikasyon testlerini tamamlayan Platform Makinalı Tüfek PMT-76/ 57A göreve hazır!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.