yandex

Kumarbazlar sonunda bunu da yaptı!

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 11.06.2021 - 21:13, Güncelleme: 11.06.2021 - 21:18 2138+ kez okundu.
 

Kumarbazlar sonunda bunu da yaptı!

Kumarbazlar sonunda bunu da yaptı! Nasrettin Hoca'yı alet ettiler. Ülkemizde yaşanan kumar rezaletlerine bir yenisi daha eklendi. Kadı'lık yapan, düşündüren esprileri ve nükteleri ile gönüllerde taht kuran Nasrettin Hoca, kumarbazların hedefi oldu.

Vatandaşları kumar illetine düşürmek için yapılan rezaletlere bir yenisi daha eklendi. Son olarak kendini bilmez kumarbazlar, Kadı'lık yapan, düşündüren esprileri ve nükteleri ile dünya genelinde saygı gören değerimiz Nasrettin Hoca, kumarbazların hedefi oldu. Milli Gazete yazarı Adnan Öksüz bugünkü yazısında, Nasrettin Hoca'nın kumara nasıl alet edilmek istendiğini kaleme aldı. Adnan Öksüz, yazısında, "Son derece şaşkınım; sahiden, bu durumu ülkemizde denetleyecek, kontrol edecek, süzgeçten geçirecek bir mekanizma neden yok!.." sorusunu yöneltti. Milli Gaete yazar Adnan Öksüz'ün yazısının ilgili bölümü şöyle: "Daha neler göreceğiz! Daha nelerle karşılaşacağız? Bahsedeceğim fotoğrafı da yeni gördüm… Belki daha öncesinde de benzerleri kullanılmıştır… Nasrettin Hoca’nın fotoğrafının bir kumar enstrümanı ile yan yana kullanılması tek kelime ve en hafifi ile ayıptır! Hem de çok ayıp! Nasrettin Hoca’nın, “Ya tutarsa!..” esprisini alıp, haram olan bir eyleme teşvik için kullanmak tam anlamıyla rezilliktir, kepazeliktir! Fotoğrafı anlatayım size; kumar reklâm spotları ile çepeçevre kuşatılmış bir tanıtım afişi ve kocaman harflerle kumar tanıtım cümlesi… Bu yazının hemen altında Nasrettin Hoca’nın eşeğe ters binmiş temsili fotoğrafı ve balon içinde Hoca’nın elinde bir metin, şu sözünü okuyor: “Ya Tutarsa!” Hoca’nın fotoğrafının hemen altında da şu cümle: “Aradığın heyecan burada.” Son derece şaşkınım; sahiden, bu durumu ülkemizde denetleyecek, kontrol edecek, süzgeçten geçirecek bir mekanizma neden yok!.." Adnan Öksüz'ün yazısının tamamını okumak için tıklayınız..."
Kumarbazlar sonunda bunu da yaptı! Nasrettin Hoca'yı alet ettiler. Ülkemizde yaşanan kumar rezaletlerine bir yenisi daha eklendi. Kadı'lık yapan, düşündüren esprileri ve nükteleri ile gönüllerde taht kuran Nasrettin Hoca, kumarbazların hedefi oldu.

Vatandaşları kumar illetine düşürmek için yapılan rezaletlere bir yenisi daha eklendi. Son olarak kendini bilmez kumarbazlar, Kadı'lık yapan, düşündüren esprileri ve nükteleri ile dünya genelinde saygı gören değerimiz Nasrettin Hoca, kumarbazların hedefi oldu.

Milli Gazete yazarı Adnan Öksüz bugünkü yazısında, Nasrettin Hoca'nın kumara nasıl alet edilmek istendiğini kaleme aldı. Adnan Öksüz, yazısında, "Son derece şaşkınım; sahiden, bu durumu ülkemizde denetleyecek, kontrol edecek, süzgeçten geçirecek bir mekanizma neden yok!.." sorusunu yöneltti.

Milli Gaete yazar Adnan Öksüz'ün yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Daha neler göreceğiz! Daha nelerle karşılaşacağız? Bahsedeceğim fotoğrafı da yeni gördüm… Belki daha öncesinde de benzerleri kullanılmıştır…

Nasrettin Hoca’nın fotoğrafının bir kumar enstrümanı ile yan yana kullanılması tek kelime ve en hafifi ile ayıptır! Hem de çok ayıp!

Nasrettin Hoca’nın, “Ya tutarsa!..” esprisini alıp, haram olan bir eyleme teşvik için kullanmak tam anlamıyla rezilliktir, kepazeliktir!

Fotoğrafı anlatayım size; kumar reklâm spotları ile çepeçevre kuşatılmış bir tanıtım afişi ve kocaman harflerle kumar tanıtım cümlesi… Bu yazının hemen altında Nasrettin Hoca’nın eşeğe ters binmiş temsili fotoğrafı ve balon içinde Hoca’nın elinde bir metin, şu sözünü okuyor: “Ya Tutarsa!” Hoca’nın fotoğrafının hemen altında da şu cümle: “Aradığın heyecan burada.”

Son derece şaşkınım; sahiden, bu durumu ülkemizde denetleyecek, kontrol edecek, süzgeçten geçirecek bir mekanizma neden yok!.."

Adnan Öksüz'ün yazısının tamamını okumak için tıklayınız..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.