yandex

Konyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 26.08.2021 - 19:25, Güncelleme: 26.08.2021 - 16:45 1930+ kez okundu.
 

Konyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Konyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında yarın Adana Demirspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, topla ısınma hareketi ile başladı.Yeşil-beyazlılar, 5'e 2 oyunun ardından çıkış koşuları ve taktik çalışma ile antrenmanı noktaladı.İdmanı kulüp başkanı Fatih Özgökçen ve yöneticiler de takip etti.
Konyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında yarın Adana Demirspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, topla ısınma hareketi ile başladı.

Yeşil-beyazlılar, 5'e 2 oyunun ardından çıkış koşuları ve taktik çalışma ile antrenmanı noktaladı.

İdmanı kulüp başkanı Fatih Özgökçen ve yöneticiler de takip etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.