yandex

Derebucak'ta okullara spor malzemesi ve ekipman desteği

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.09.2021 - 15:42, Güncelleme: 20.09.2021 - 14:31 4585+ kez okundu.
 

Derebucak'ta okullara spor malzemesi ve ekipman desteği

Derebucak'ta okullara spor malzemesi ve ekipman desteği

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde eğitim kurumlarına spor malzemesi ve ekipman desteği sağlandığı bildirildi.Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede bulunan okullara basketbol, voleybol, futbol, hentbol, badminton, kale fileleri ve sporla ilgili diğer malzemelerin dağıtımının yapıldığını belirtti.Sportif faaliyetlerin öğrenciler için çok önemli olduğunu belirtip bölgedeki okulları her alanda olduğu gibi sporda da daha etkin bir hale getirmek arzusu içerisinde olduklarının altını çizen Akçay, şunları söyledi:"Her yıl okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını gidererek öğrencilerimizin daha güzel ve sağlıklı koşullarda eğitim almaları için çalışıyoruz. Bu desteklerimize şimdi spor malzemelerini de ekledik. Çünkü sağlıklı nesiller için sporun ne denli önemli olduğunun farkındayız. Spor malzemelerimizin Gençlik ve Spor Müdürümüz Mehmet Güneş Bay ile birlikte teslimini yaptık."
Derebucak'ta okullara spor malzemesi ve ekipman desteği

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde eğitim kurumlarına spor malzemesi ve ekipman desteği sağlandığı bildirildi.

Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede bulunan okullara basketbol, voleybol, futbol, hentbol, badminton, kale fileleri ve sporla ilgili diğer malzemelerin dağıtımının yapıldığını belirtti.

Sportif faaliyetlerin öğrenciler için çok önemli olduğunu belirtip bölgedeki okulları her alanda olduğu gibi sporda da daha etkin bir hale getirmek arzusu içerisinde olduklarının altını çizen Akçay, şunları söyledi:

"Her yıl okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını gidererek öğrencilerimizin daha güzel ve sağlıklı koşullarda eğitim almaları için çalışıyoruz. Bu desteklerimize şimdi spor malzemelerini de ekledik. Çünkü sağlıklı nesiller için sporun ne denli önemli olduğunun farkındayız. Spor malzemelerimizin Gençlik ve Spor Müdürümüz Mehmet Güneş Bay ile birlikte teslimini yaptık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.