yandex

Talas Belediyesinin İngilizce kursları başladı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 12.10.2021 - 18:15, Güncelleme: 12.10.2021 - 17:53 2556+ kez okundu.
 

Talas Belediyesinin İngilizce kursları başladı

Talas Belediyesinin İngilizce kursları başladı

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesinin eğitime yönelik faaliyetleri kapsamında planlanan İngilizce kursları başladı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Talas Akademi bünyesinde "One Lisan Bir Person" sloganıyla başlatılan programda alanında uzman eğitimcilerle yabancı dil dersleri veriliyor.Talas Belediyesi Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane'de gerçekleşen dersler, cuma günü hariç haftanın 6 günü saat 18.00 ile 21.00 arasında devam edecek.Kursiyerlerden Bilal Samur, bu kursun kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "Başkan Yalçın'a buradan teşekkürlerimi iletiyorum böyle bir proje imza attığı için." ifadelerini kullandı.Bir diğer kurs öğrencisi Çağla Yeşim Kaya da kurstan çok memnun olduğunu vurgulayarak, derslerin verimli geçtiğini kaydetti.
Talas Belediyesinin İngilizce kursları başladı

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesinin eğitime yönelik faaliyetleri kapsamında planlanan İngilizce kursları başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Talas Akademi bünyesinde "One Lisan Bir Person" sloganıyla başlatılan programda alanında uzman eğitimcilerle yabancı dil dersleri veriliyor.

Talas Belediyesi Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane'de gerçekleşen dersler, cuma günü hariç haftanın 6 günü saat 18.00 ile 21.00 arasında devam edecek.

Kursiyerlerden Bilal Samur, bu kursun kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "Başkan Yalçın'a buradan teşekkürlerimi iletiyorum böyle bir proje imza attığı için." ifadelerini kullandı.

Bir diğer kurs öğrencisi Çağla Yeşim Kaya da kurstan çok memnun olduğunu vurgulayarak, derslerin verimli geçtiğini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.