yandex

Hayırsever iş insanından Erciyes Üniversitesine cihaz bağışı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 12.10.2021 - 18:16, Güncelleme: 12.10.2021 - 17:41 2530+ kez okundu.
 

Hayırsever iş insanından Erciyes Üniversitesine cihaz bağışı

Hayırsever iş insanından Erciyes Üniversitesine cihaz bağışı

KAYSERİ (AA) - Hayırsever iş insanı Hamdi Özdemir, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Gevher Nesibe Hastanesine oftalmoskopi, oruflow uroflowmetre ve HD video gastroskopi cihazı bağışladı.ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, Özdemir'e plaket takdim eden ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, ERÜ'nün kuruluşundan bu yana hayırseverlerden her zaman destek gördüğünü belirtti.Çalış, "Hayırseverler şehri Kayserimizde üniversitemizin başarılarında hayırseverlerimizin katkısı büyük. Her zaman destekçimiz olan tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyor, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Hayırsever iş insanından Erciyes Üniversitesine cihaz bağışı

KAYSERİ (AA) - Hayırsever iş insanı Hamdi Özdemir, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Gevher Nesibe Hastanesine oftalmoskopi, oruflow uroflowmetre ve HD video gastroskopi cihazı bağışladı.

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, Özdemir'e plaket takdim eden ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, ERÜ'nün kuruluşundan bu yana hayırseverlerden her zaman destek gördüğünü belirtti.

Çalış, "Hayırseverler şehri Kayserimizde üniversitemizin başarılarında hayırseverlerimizin katkısı büyük. Her zaman destekçimiz olan tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyor, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.