yandex

Erdoğan ile Biden'ın görüşme tarihi belli oldu

DÜNYA 30.10.2021 - 21:56, Güncelleme: 30.10.2021 - 21:56 1219+ kez okundu.
 

Erdoğan ile Biden'ın görüşme tarihi belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden, G20 Zirvesi'nde bir araya gelecek.İtalya'nın başkenti Roma'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden arasındaki uzun süredir beklenen görüşme yarın gerçekleşecek. BİDEN'İN NE DİYECEĞİ DE BELLİ Görüşmede F-16'lar ve savunma konuları ele alınacak. Reuters'ın haberine göre, Biden'ın görüşmede "krizler ve düşüncesizce eylem, ABD- Türkiye ilişkilerine fayda sağlamaz" diyeceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden, G20 Zirvesi'nde bir araya gelecek.

İtalya'nın başkenti Roma'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden arasındaki uzun süredir beklenen görüşme yarın gerçekleşecek.

BİDEN'İN NE DİYECEĞİ DE BELLİ

Görüşmede F-16'lar ve savunma konuları ele alınacak. Reuters'ın haberine göre, Biden'ın görüşmede "krizler ve düşüncesizce eylem, ABD- Türkiye ilişkilerine fayda sağlamaz" diyeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.