yandex

Nevşehir'de bir kişi evinde ölü bulundu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 03.11.2021 - 18:43, Güncelleme: 03.11.2021 - 16:40 985+ kez okundu.
 

Nevşehir'de bir kişi evinde ölü bulundu

Nevşehir'de bir kişi evinde ölü bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir kişi, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.Emek Mahallesi Gülveren Sokak'taki tek katlı evinde oturan 51 yaşındaki Cemal Karataş'tan haber alamayan arkadaşları durumu polise bildirdi.İhbar üzerine ikamete gelen 112 Acil Servis ekibi, polisin kapı kilidini kırmasıyla içeriye girdi. Sağlık ekibi, Karataş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.Karataş'ın cenazesi, incelemenin ardından otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.Karataş'ın arkadaşı Yavuz Kuzucu, gazetecilere, Karataş'tan geçen hafta cuma gününden beri haber alamadığı için polise bilgi verdiğini belirterek, "Geçen hafta cuma günü telefonla konuştuğumuzda 'Ben hastayım, kollarım bacaklarım sızlıyor, korona mıyım yoksa' demişti. Ben de 'Seni doktora götüreyim' dedim ama bir daha kendisinden haber alamadım." diye konuştu.
Nevşehir'de bir kişi evinde ölü bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir kişi, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Emek Mahallesi Gülveren Sokak'taki tek katlı evinde oturan 51 yaşındaki Cemal Karataş'tan haber alamayan arkadaşları durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine ikamete gelen 112 Acil Servis ekibi, polisin kapı kilidini kırmasıyla içeriye girdi. Sağlık ekibi, Karataş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Karataş'ın cenazesi, incelemenin ardından otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Karataş'ın arkadaşı Yavuz Kuzucu, gazetecilere, Karataş'tan geçen hafta cuma gününden beri haber alamadığı için polise bilgi verdiğini belirterek, "Geçen hafta cuma günü telefonla konuştuğumuzda 'Ben hastayım, kollarım bacaklarım sızlıyor, korona mıyım yoksa' demişti. Ben de 'Seni doktora götüreyim' dedim ama bir daha kendisinden haber alamadım." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.