yandex

Bağımlılara YEDAM'a başvurma çağrısı

SAĞLIK (AA) - Anadolu Ajansı | 06.11.2021 - 14:26, Güncelleme: 06.11.2021 - 13:14 1020+ kez okundu.
 

Bağımlılara YEDAM'a başvurma çağrısı

Bağımlılara YEDAM'a başvurma çağrısı

NİĞDE (AA) - Niğde Yeşilay Şube Başkanı Hayri Yıldız, bağımlılık nedeniyle zorluk yaşayan bireyleri, dün açılışı yapılan Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ne (YEDAM) başvurmaya çağırdı.Yıldız, yazılı açıklamasında, YEDAM’ın Niğde’de hizmete girmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.YEDAM sayısının Türkiye'de ve KKTC'de 104’e ulaştığı aktaran Yıldız, şunları kaydetti:“Alkol, tütün, madde, kumar ve internet bağımlılığı konusunda destek almak veya ayaktan müdahale hizmetinden yararlanmak isteyen bireylere hizmet verecek olan Yeşilay YEDAM ile bağımlılıklardan kurtulmak isteyenlere ve yakınlarına ücretsiz hizmet verilecektir. YEDAM’ın tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bağımlılıklarından kurtulmak için desteğe ihtiyaç duyan herkese kapımızın açık olduğunu vurgulamak istiyorum.”Niğde YEDAM, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından canlı yayınla Türkiye genelindeki şubelerle birlikte açılmıştı. Açılışa Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Milletvekili Selim Gültekin de katılmıştı.
Bağımlılara YEDAM'a başvurma çağrısı

NİĞDE (AA) - Niğde Yeşilay Şube Başkanı Hayri Yıldız, bağımlılık nedeniyle zorluk yaşayan bireyleri, dün açılışı yapılan Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ne (YEDAM) başvurmaya çağırdı.

Yıldız, yazılı açıklamasında, YEDAM’ın Niğde’de hizmete girmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

YEDAM sayısının Türkiye'de ve KKTC'de 104’e ulaştığı aktaran Yıldız, şunları kaydetti:

“Alkol, tütün, madde, kumar ve internet bağımlılığı konusunda destek almak veya ayaktan müdahale hizmetinden yararlanmak isteyen bireylere hizmet verecek olan Yeşilay YEDAM ile bağımlılıklardan kurtulmak isteyenlere ve yakınlarına ücretsiz hizmet verilecektir. YEDAM’ın tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bağımlılıklarından kurtulmak için desteğe ihtiyaç duyan herkese kapımızın açık olduğunu vurgulamak istiyorum.”

Niğde YEDAM, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından canlı yayınla Türkiye genelindeki şubelerle birlikte açılmıştı. Açılışa Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Milletvekili Selim Gültekin de katılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.