yandex

Bakan Elvan'la TOGG istişaresi

EKONOMİ 08.11.2021 - 18:40, Güncelleme: 08.11.2021 - 18:40 944+ kez okundu.
 

Bakan Elvan'la TOGG istişaresi

Yerli otomobil TOGG'daki projede gelinen son nokta Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki toplantıda ele alındı.ANKARA (İGFA) -  TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katılımıyla gerçekleşen toplantıya ilişkin fotoğraf yayımlandı. TOGG sayfasında, "Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile projemizde gelinen noktayı ve 2022 planlamamızı istişare ettik" ifadelerine yer verdi. TOGG, önceki gün de ürün stratejinin en önemli aşamalarından biri olan test süreçleri ile ilgili yaptığı paylaşımda, şasi prototipi yol testi, dayanım testi, aerodinamik ve aeroakustik testlerinin planları doğrultusunda görüntülere yer vermişti.   https://twitter.com/TOGG2022/status/1456969615620280321

Yerli otomobil TOGG'daki projede gelinen son nokta Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki toplantıda ele alındı.

ANKARA (İGFA) -  TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katılımıyla gerçekleşen toplantıya ilişkin fotoğraf yayımlandı. TOGG sayfasında, "Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile projemizde gelinen noktayı ve 2022 planlamamızı istişare ettik" ifadelerine yer verdi.

TOGG, önceki gün de ürün stratejinin en önemli aşamalarından biri olan test süreçleri ile ilgili yaptığı paylaşımda, şasi prototipi yol testi, dayanım testi, aerodinamik ve aeroakustik testlerinin planları doğrultusunda görüntülere yer vermişti.

 

https://twitter.com/TOGG2022/status/1456969615620280321
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.