yandex

BURASDER'den 'aşı' açıklaması

TÜRKİYE 08.11.2021 - 18:15, Güncelleme: 08.11.2021 - 18:15 980+ kez okundu.
 

BURASDER'den 'aşı' açıklaması

Son dönemde artan 'aşı karşıtlığı'na ilişkin açıklamalarda bulunan BURASDER Başkanı Sait Kaplan, “Aşçılardan aşı karşıtı çıkmaz. Otel ve restoranlarda gönül rahatlığı ile yemek yiyebilir, tatilinizi yapabilirsiniz” dedi.BURSA (İGFA) - Bursa Aşçılar Derneği (BURASDER) gala yemeği, Sheraton Hotel’de düzenlendi. Geceye Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Süleyman Çelik, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Turizm İl Müdürü Kamil Özer, BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez ve çok sayıda aşçı ve söktür temsilcisi katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan BURASDER Başkanı Sait Kaplan, otel, restoran ve lokantalarda çalışan aşçıların aşıların tam olduğuna kefil oldu. Kaplan, “Pandemiden en çok etkilenen gıda sektörü oldu. Sürecin halen devam ettiğini ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Gastronomi sektörü iki yıl boyuncu zor bir süreç geçirdi. Bu olumsuz tablonun bir daha yaşanmasına izin vermeyeceğiz. Aşçılardan aşı karşıtı çıkmaz. Otel ve restoranlarda gönül rahatlığı ile yemek yiyebilir, tatilinizi yapabilirsiniz” dedi. Geceye katılan Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan ise UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına Bursa’nın katılması gerektiğinin altını çizdi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Süleyman Çelik ise pandemi süresince birçok etkinliğin iptal edildiğine işaret etti. Pandemi süresinde gıda sektörünün değerinin bir kez daha anlaşıldığını kaydeden Çelik, gastronomi alanında Bursa’nın hak ettiği yere gelmesi için yerel yönetimlerin de üzerine düşeni yapacağının sözünü verdi. Yapılan konuşmaların ardından geceye katkıda bulunan sponsor firmalara teşekkür edildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye aşçı ceketiyle çıkan Mehmet Çevik ise şarkılarını mutfak şefleri için seslendirdi.  

Son dönemde artan 'aşı karşıtlığı'na ilişkin açıklamalarda bulunan BURASDER Başkanı Sait Kaplan, “Aşçılardan aşı karşıtı çıkmaz. Otel ve restoranlarda gönül rahatlığı ile yemek yiyebilir, tatilinizi yapabilirsiniz” dedi.

BURSA (İGFA) - Bursa Aşçılar Derneği (BURASDER) gala yemeği, Sheraton Hotel’de düzenlendi. Geceye Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Süleyman Çelik, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Turizm İl Müdürü Kamil Özer, BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez ve çok sayıda aşçı ve söktür temsilcisi katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan BURASDER Başkanı Sait Kaplan, otel, restoran ve lokantalarda çalışan aşçıların aşıların tam olduğuna kefil oldu. Kaplan, “Pandemiden en çok etkilenen gıda sektörü oldu. Sürecin halen devam ettiğini ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Gastronomi sektörü iki yıl boyuncu zor bir süreç geçirdi. Bu olumsuz tablonun bir daha yaşanmasına izin vermeyeceğiz. Aşçılardan aşı karşıtı çıkmaz. Otel ve restoranlarda gönül rahatlığı ile yemek yiyebilir, tatilinizi yapabilirsiniz” dedi.

Geceye katılan Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan ise UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına Bursa’nın katılması gerektiğinin altını çizdi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Süleyman Çelik ise pandemi süresince birçok etkinliğin iptal edildiğine işaret etti. Pandemi süresinde gıda sektörünün değerinin bir kez daha anlaşıldığını kaydeden Çelik, gastronomi alanında Bursa’nın hak ettiği yere gelmesi için yerel yönetimlerin de üzerine düşeni yapacağının sözünü verdi.

Yapılan konuşmaların ardından geceye katkıda bulunan sponsor firmalara teşekkür edildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye aşçı ceketiyle çıkan Mehmet Çevik ise şarkılarını mutfak şefleri için seslendirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.