yandex

Coşkun Aral'dan Reha Muhtar çıkışı

TÜRKİYE 10.11.2021 - 14:24, Güncelleme: 10.11.2021 - 14:24 1021+ kez okundu.
 

Coşkun Aral'dan Reha Muhtar çıkışı

Haberci programının yapımcısı Coşkun Aral, bir dönemin anchormanı olan Reha Muhtar'ın haberciliği aşağıya çektiğini öne sürerek, kendisine tepki gösteren isim olmasına rağmen, Reha Muhtar'ın o dönemde kendini savunarak bugün yalı ve servet sahibi olduğunu öne sürdü.İSTANBUL (İGFA) - Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalında “Hayat Okulu”na bu hafta, savaş muhabiri, belgeselci, Haberci programının yapımcısı, İz TV’nin kurucularından Coşkun Aral konuk oldu. Polis muhabiri olarak gazetecilik mesleğine başlayıp, binlerce kilometre yol kat ederek, dünyanın en ücra köşelerini, bilinmeyen yaşamları görüntüleyen, savaşların acımasız yüzünü fotoğraflayan Coşkun Aral kendi macerasını Simge Fıstıkoğlu’na anlattı. “Dünyada yer çekimi olduğu sürece bir şeyi aşağı çekmek çok kolay” diyen Coşkun Aral, NTV'de çalışırken haber sunması teklif edilince ilk tepkisinin istifa etmek olduğunu söyledi. “Anchormanlık ayrı bir meslek" diyen Aral, "Haberi aşağı çekti" dediği Reha Muhtar'a gösterdiği tepkiyi de anlattı.  Reha Muhtar’a ilk tepki gösterenlerden biri olduğunu belirten Aral, "O dönemde Reha kendini savundu, şimdi yalı sahibi oldu, servet sahibi oldu” diye konuştu. Mesleği uğruna bir çok sağlık sıkıntısı yaşayan Coşkun Aral’ın çocukluk anılarından ölümle burun buruna geldiği anlara, açlıktan böcek yemek zorunda kalmasına, Savaş Ay ile birlikte donma hikayelerine pek çok bilinmeyenini programda anlattı.

Haberci programının yapımcısı Coşkun Aral, bir dönemin anchormanı olan Reha Muhtar'ın haberciliği aşağıya çektiğini öne sürerek, kendisine tepki gösteren isim olmasına rağmen, Reha Muhtar'ın o dönemde kendini savunarak bugün yalı ve servet sahibi olduğunu öne sürdü.

İSTANBUL (İGFA) - Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalında “Hayat Okulu”na bu hafta, savaş muhabiri, belgeselci, Haberci programının yapımcısı, İz TV’nin kurucularından Coşkun Aral konuk oldu. Polis muhabiri olarak gazetecilik mesleğine başlayıp, binlerce kilometre yol kat ederek, dünyanın en ücra köşelerini, bilinmeyen yaşamları görüntüleyen, savaşların acımasız yüzünü fotoğraflayan Coşkun Aral kendi macerasını Simge Fıstıkoğlu’na anlattı.

“Dünyada yer çekimi olduğu sürece bir şeyi aşağı çekmek çok kolay” diyen Coşkun Aral, NTV'de çalışırken haber sunması teklif edilince ilk tepkisinin istifa etmek olduğunu söyledi. “Anchormanlık ayrı bir meslek" diyen Aral, "Haberi aşağı çekti" dediği Reha Muhtar'a gösterdiği tepkiyi de anlattı. 

Reha Muhtar’a ilk tepki gösterenlerden biri olduğunu belirten Aral, "O dönemde Reha kendini savundu, şimdi yalı sahibi oldu, servet sahibi oldu” diye konuştu. Mesleği uğruna bir çok sağlık sıkıntısı yaşayan Coşkun Aral’ın çocukluk anılarından ölümle burun buruna geldiği anlara, açlıktan böcek yemek zorunda kalmasına, Savaş Ay ile birlikte donma hikayelerine pek çok bilinmeyenini programda anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.