yandex

Konya'da bir kişi yolda bulduğu 5 bin lirayı zabıtaya teslim etti

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 19.11.2021 - 18:17, Güncelleme: 19.11.2021 - 15:40 1005+ kez okundu.
 

Konya'da bir kişi yolda bulduğu 5 bin lirayı zabıtaya teslim etti

Konya'da bir kişi yolda bulduğu 5 bin lirayı zabıtaya teslim etti

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde Selahattin Can yolda bulduğu 5 bin lirayı zabıtaya teslim etti.Can, ilçe merkezinde bir bankanın önünde düşürülen 5 bin lirayı fark etti.Bir süre paranın sahibini bekleyen Can, kimseye ulaşamayınca parayı Karapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne götürdü.Zabıta Müdürlüğünce kent hoparlöründen yapılan anons sonucu, belirli bir süre sonra paranın kendisine ait olduğunu belirten Fatih Güven, kuruma geldi.Yapılan araştırma sonucu parası kendisine teslim edilen Güven, bankanın önünde parayı bulan Selahattin Can ile Zabıta Müdürlüğüne teşekkür etti.Karapınar Belediyesi Zabıta Müdürü Talip Karagöz, yaptığı açıklamada, "Duyarlı vatandaşlarımız zaman zaman ehliyet, nüfus cüzdanı, nakdi para ve çanta gibi kayıp eşyaları bulup bize teslim ediyorlar. Bizlerde bulunan eşyaları tutanakla teslim alıp gerek hoparlörden anonsla gerekse de araştırma yaparak kayıp eşyaları sahiplerini bularak teslim ediyoruz." ifadesini kullandı.
Konya'da bir kişi yolda bulduğu 5 bin lirayı zabıtaya teslim etti

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde Selahattin Can yolda bulduğu 5 bin lirayı zabıtaya teslim etti.

Can, ilçe merkezinde bir bankanın önünde düşürülen 5 bin lirayı fark etti.

Bir süre paranın sahibini bekleyen Can, kimseye ulaşamayınca parayı Karapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne götürdü.

Zabıta Müdürlüğünce kent hoparlöründen yapılan anons sonucu, belirli bir süre sonra paranın kendisine ait olduğunu belirten Fatih Güven, kuruma geldi.

Yapılan araştırma sonucu parası kendisine teslim edilen Güven, bankanın önünde parayı bulan Selahattin Can ile Zabıta Müdürlüğüne teşekkür etti.

Karapınar Belediyesi Zabıta Müdürü Talip Karagöz, yaptığı açıklamada, "Duyarlı vatandaşlarımız zaman zaman ehliyet, nüfus cüzdanı, nakdi para ve çanta gibi kayıp eşyaları bulup bize teslim ediyorlar. Bizlerde bulunan eşyaları tutanakla teslim alıp gerek hoparlörden anonsla gerekse de araştırma yaparak kayıp eşyaları sahiplerini bularak teslim ediyoruz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.