yandex

Babacan: "Ülkenin ekonomisini mahvettin!"

SİYASET 19.11.2021 - 17:53, Güncelleme: 19.11.2021 - 17:53 926+ kez okundu.
 

Babacan: "Ülkenin ekonomisini mahvettin!"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "ekonominin kitabını yazdık" söylemlerine Yozgat'tan göndermelerde bulundu. Babacan, "Bir şeylerin kitabını yazdım diyorsanız, şu son üç buçuk yıllık dönemin kitabını yazın. Ülkenin ekonomisi mahvoldu" diye seslendi.YOZGAT (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yozgat’ta partisinin Akdağmadeni ilçe kongresinde konuştu. Babacan’ın gündeminde ekonomi vardı. Ülkenin büyük bir belirsizlik içinde olduğunu kaydeden Genel Başkan Babacan, "Sisli havada nasıl herkes duruyor ve yavaşlıyorsa, yatırımcılar da yavaşlar.  Şu son üç beş senelik sisli havayı silip atacağız ülkemizin üzerinden.  Hep beraber özgür, zengin, iddialı ve itibarlı bir ülkenin yurttaşı olmanın huzurunu yaşayacağız. İnanın az kaldı. Enseyi karartmaya gerek yok" dedi. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin yürürlüğe girdiği 9 Temmuz 2018 tarihinden itibaren dolar kurunun seyrini ekrana yansıtan Babacan, “Sayın Erdoğan, yazdığı ekonomi kitabının kapağına bu grafiği koyabilir. Bu grafik hepsini özetliyor.” diye konuştu. "SİZ KENDİ KİTABINIZI YAZIN" Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ekonominin kitabını yazdık, yazmaya devam ediyoruz” açıklamalarını da izleten Babacan, “O hangi kitap? Bizlerin ekonomiyi yönettiğimiz dönemden, ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemden bahsediyorsa, o kitabı yazanlar başkaları. Bizler kendisine rağmen yazdık. O günlerde dolar 1 lira, 2 liraydı. Artık eski dönemin başarıyla övünmeyi bırakın. Son beş altı yılı anlatın. Eğer bir şeylerin kitabını yazdım diyorsanız, şu son üç buçuk yıllık dönemin kitabını yazın. Ülkenin ekonomisi mahvoldu” diyerek isyan etti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "ekonominin kitabını yazdık" söylemlerine Yozgat'tan göndermelerde bulundu. Babacan, "Bir şeylerin kitabını yazdım diyorsanız, şu son üç buçuk yıllık dönemin kitabını yazın. Ülkenin ekonomisi mahvoldu" diye seslendi.

YOZGAT (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yozgat’ta partisinin Akdağmadeni ilçe kongresinde konuştu. Babacan’ın gündeminde ekonomi vardı.

Ülkenin büyük bir belirsizlik içinde olduğunu kaydeden Genel Başkan Babacan, "Sisli havada nasıl herkes duruyor ve yavaşlıyorsa, yatırımcılar da yavaşlar.  Şu son üç beş senelik sisli havayı silip atacağız ülkemizin üzerinden.  Hep beraber özgür, zengin, iddialı ve itibarlı bir ülkenin yurttaşı olmanın huzurunu yaşayacağız. İnanın az kaldı. Enseyi karartmaya gerek yok" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin yürürlüğe girdiği 9 Temmuz 2018 tarihinden itibaren dolar kurunun seyrini ekrana yansıtan Babacan, “Sayın Erdoğan, yazdığı ekonomi kitabının kapağına bu grafiği koyabilir. Bu grafik hepsini özetliyor.” diye konuştu.

"SİZ KENDİ KİTABINIZI YAZIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ekonominin kitabını yazdık, yazmaya devam ediyoruz” açıklamalarını da izleten Babacan, “O hangi kitap? Bizlerin ekonomiyi yönettiğimiz dönemden, ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemden bahsediyorsa, o kitabı yazanlar başkaları. Bizler kendisine rağmen yazdık. O günlerde dolar 1 lira, 2 liraydı. Artık eski dönemin başarıyla övünmeyi bırakın. Son beş altı yılı anlatın. Eğer bir şeylerin kitabını yazdım diyorsanız, şu son üç buçuk yıllık dönemin kitabını yazın. Ülkenin ekonomisi mahvoldu” diyerek isyan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.