yandex

Nevşehir'de Afgan uyruklu 4 kişi sınır dışı edilecek

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.11.2021 - 12:56, Güncelleme: 26.11.2021 - 12:28 918+ kez okundu.
 

Nevşehir'de Afgan uyruklu 4 kişi sınır dışı edilecek

Nevşehir'de Afgan uyruklu 4 kişi sınır dışı edilecek

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de yurda yasa dışı yollardan giren Afganistan uyruklu 3 kişi ile çeşitli suçlara karışan aynı ülke vatandaşı, sınır dışı işlemleri için geri gönderme merkezine teslim edildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adnan Menderes Otobüs Terminali'ndeki kontrolde ülkeye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen Afgan A.F, F.A, ve K.R. gözaltına alındı.Asayiş ekipleri ise "kasten yaralama" ve "yağma" suçlarına karışan Afganistan uyruklu K.M.S'yi yakaladı.Yabancı uyruklular, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Kayseri Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.
Nevşehir'de Afgan uyruklu 4 kişi sınır dışı edilecek

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de yurda yasa dışı yollardan giren Afganistan uyruklu 3 kişi ile çeşitli suçlara karışan aynı ülke vatandaşı, sınır dışı işlemleri için geri gönderme merkezine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adnan Menderes Otobüs Terminali'ndeki kontrolde ülkeye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen Afgan A.F, F.A, ve K.R. gözaltına alındı.

Asayiş ekipleri ise "kasten yaralama" ve "yağma" suçlarına karışan Afganistan uyruklu K.M.S'yi yakaladı.

Yabancı uyruklular, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Kayseri Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.