yandex

Asayiş Şubeden kumar vurgunu

ASAYİŞ 08.12.2021 - 15:52, Güncelleme: 08.12.2021 - 15:52 843+ kez okundu.
 

Asayiş Şubeden kumar vurgunu

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda yasa dışı kumar oynayan 4 kişiyi yakaladı. Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda yasa dışı kumar oynayan 4 kişi, suça konu olan 3 bin 300 lira ile yakalandı. Niğde Merkez Hıdırlık Mevkiinde bulunan bir işyerinde kumar oynandığını belirleyen Asayiş Şube ekipleri 5 kişi hakkında işlem başlattı.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda yasa dışı kumar oynayan 4 kişiyi yakaladı.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda yasa dışı kumar oynayan 4 kişi, suça konu olan 3 bin 300 lira ile yakalandı. Niğde Merkez Hıdırlık Mevkiinde bulunan bir işyerinde kumar oynandığını belirleyen Asayiş Şube ekipleri 5 kişi hakkında işlem başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.