yandex

FC Arsenal Tula, Antalya Belek'te kamp yaptı

SPOR 24.01.2022 - 14:11, Güncelleme: 24.01.2022 - 14:11 1765+ kez okundu.
 

FC Arsenal Tula, Antalya Belek'te kamp yaptı

Rusya Premier Ligi takımı FC Arsenal Tula'nın antrenmanlarını Antalya Belek'te yaptı.ANTALYA (İGFA) - Antalya Belek'te yer alan Kempinski Hotel The Dome Belek, Rusya Premier Ligi takımı FC Arsenal Tula'nın antrenmanlarına ev sahipliği yaptı. 10 gün boyunca otelde misafir olan Arsenal Tula oyuncuları ve antrenör kadrosu antrenmanlarına devam ederken, dünya lezzetlerinin ve Belek’in benzersiz atmosferinin tadını çıkardı. Futbolcular ve antrenörler Toros Dağları’ndan gelen kar ayazına aldırış etmedenAkdeniz’in serin sularında yüzmeyi de ihmal etmediler.

Rusya Premier Ligi takımı FC Arsenal Tula'nın antrenmanlarını Antalya Belek'te yaptı.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Belek'te yer alan Kempinski Hotel The Dome Belek, Rusya Premier Ligi takımı FC Arsenal Tula'nın antrenmanlarına ev sahipliği yaptı.

10 gün boyunca otelde misafir olan Arsenal Tula oyuncuları ve antrenör kadrosu antrenmanlarına devam ederken, dünya lezzetlerinin ve Belek’in benzersiz atmosferinin tadını çıkardı.

Futbolcular ve antrenörler Toros Dağları’ndan gelen kar ayazına aldırış etmedenAkdeniz’in serin sularında yüzmeyi de ihmal etmediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.