yandex

Eskişehir'de hırsızlık şüphelisi yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 30.03.2022 - 12:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 11:55 1547+ kez okundu.
 

Eskişehir'de hırsızlık şüphelisi yakalandı

Eskişehir'de hırsızlık şüphelisi yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çok sayıda hırsızlık suçundan aranan zanlı, polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bazı evlerden hırsızlık olayları ile 3 aracın çalınmasının şüphelisini saklandığı evde yakaladı.Gözaltına alınan Erhan U'nun (29) emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Eskişehir'de hırsızlık şüphelisi yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çok sayıda hırsızlık suçundan aranan zanlı, polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bazı evlerden hırsızlık olayları ile 3 aracın çalınmasının şüphelisini saklandığı evde yakaladı.

Gözaltına alınan Erhan U'nun (29) emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.