yandex

Türkiye'den Nijerya'daki patlamada ölenler için taziye mesajı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 25.04.2022 - 14:15, Güncelleme: 25.04.2022 - 12:05 2496+ kez okundu.
 

Türkiye'den Nijerya'daki patlamada ölenler için taziye mesajı

Türkiye'den Nijerya'daki patlamada ölenler için taziye mesajı

ANKARA (AA) -Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Nijerya’nın güneyinde bir petrol rafinerisinde meydana gelen patlamada en az 100 kişinin hayatını kaybettiği haberinin derin üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.Açıklamada, "Hayatını kaybedenlerin yakınları ile dost ve kardeş Nijerya halkına içten taziyelerimizi sunuyor ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz." ifadesi kullanıldı. Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari, bölgede yaşanan olayı "facia ve ulusal bir felaketi" olarak nitelendirmişti.Nijerya'da yetkililer, ülkenin güneyindeki Rivers ve İmo eyaletlerinde 22 Nisan gece saatlerinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 100 kişinin hayatını kaybettiğini açıklamıştı.Muhabir: Emre Karaca
Türkiye'den Nijerya'daki patlamada ölenler için taziye mesajı

ANKARA (AA) -

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Nijerya’nın güneyinde bir petrol rafinerisinde meydana gelen patlamada en az 100 kişinin hayatını kaybettiği haberinin derin üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada, "Hayatını kaybedenlerin yakınları ile dost ve kardeş Nijerya halkına içten taziyelerimizi sunuyor ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari, bölgede yaşanan olayı "facia ve ulusal bir felaketi" olarak nitelendirmişti.

Nijerya'da yetkililer, ülkenin güneyindeki Rivers ve İmo eyaletlerinde 22 Nisan gece saatlerinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 100 kişinin hayatını kaybettiğini açıklamıştı.




Muhabir: Emre Karaca

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.