yandex

İstanbul Taksim'in tarihi meydanda sergileniyor

KÜLTÜR 17.11.2021 - 11:15, Güncelleme: 17.11.2021 - 11:15 996+ kez okundu.
 

İstanbul Taksim'in tarihi meydanda sergileniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim Meydanı'nın 100 yıldan fazla süredir geçirdiği değişimi fotoğraflarla sergiliyor.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul’un en önemli meydanlarından biri olan Taksim Meydanı’nda, “Taksim X İstanbul’un Kalbi” sergisini açtı. Sergide meydanın tarihini ve değişimini belgeleyen fotoğraflar sergilendi. Sergide vatandaşın ilgisine sunulan fotoğraflar sadece Taksim meydanına değil aynı zamanda Türkiye’nin tarihine de ışık tutuyor. Söz konusu sergide Kurtuluş Savaş’ı sonrası İstanbul’un Kurtuluşu için düzenlenen törenler gibi o döneme damga vuran çok önemli tarihi olayların fotoğrafları sergileniyor. Aynı zamanda Taksim meydanının 1900’lü yıllardan günümüze kadar olan değişim sürecini anlatan fotoğraflar da sergileniyor. Sergi, 21 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim Meydanı'nın 100 yıldan fazla süredir geçirdiği değişimi fotoğraflarla sergiliyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul’un en önemli meydanlarından biri olan Taksim Meydanı’nda, “Taksim X İstanbul’un Kalbi” sergisini açtı. Sergide meydanın tarihini ve değişimini belgeleyen fotoğraflar sergilendi.

Sergide vatandaşın ilgisine sunulan fotoğraflar sadece Taksim meydanına değil aynı zamanda Türkiye’nin tarihine de ışık tutuyor.

Söz konusu sergide Kurtuluş Savaş’ı sonrası İstanbul’un Kurtuluşu için düzenlenen törenler gibi o döneme damga vuran çok önemli tarihi olayların fotoğrafları sergileniyor. Aynı zamanda Taksim meydanının 1900’lü yıllardan günümüze kadar olan değişim sürecini anlatan fotoğraflar da sergileniyor.

Sergi, 21 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.