yandex

Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda 38 ve 63 kilometrelik parkurlar tamamlandı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 16.10.2021 - 18:31, Güncelleme: 16.10.2021 - 16:58 1248+ kez okundu.
 

Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda 38 ve 63 kilometrelik parkurlar tamamlandı

Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda 38 ve 63 kilometrelik parkurlar tamamlandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda 38 ve 63 kilometrelik parkur yarışları sona erdi.Organizasyonun 38 kilometrelik Kapadokya Short Trail parkurunda bin 423 sporcu yarıştı.Bu parkuru erkeklerde Ukrayna'dan Oleksandr Chenikalo birinci, Hindistan'dan Sampathkumar Subramanian ikinci, Belçika'dan Cedric Hauben üçüncü tamamladı. Kadınlarda ise Türkiye'den Meryem Kılıç Gündoğdu birinciliği, Aysel Yalaç ikinciliği, Rusya'dan Ekaterina Savkina da üçüncülüğü elde etti.Toplam 631 sporcunun yarıştığı 63 kilometre parkurunda erkeklerde Fransa'dan Mathieu Blanchard birinci, Türkiye'den İrem Can Ayaz ikinci, Oğuzhan Emre Singer üçüncü sırayı aldı. Parkuru kadınlarda Rusya'dan Ekaterina Osmakova birinci, Fransa'dan Kathleen Leguin ikinci, Türkiye'den Rezeda Galyamova da üçüncü bitirdi.
Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda 38 ve 63 kilometrelik parkurlar tamamlandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda 38 ve 63 kilometrelik parkur yarışları sona erdi.

Organizasyonun 38 kilometrelik Kapadokya Short Trail parkurunda bin 423 sporcu yarıştı.

Bu parkuru erkeklerde Ukrayna'dan Oleksandr Chenikalo birinci, Hindistan'dan Sampathkumar Subramanian ikinci, Belçika'dan Cedric Hauben üçüncü tamamladı. Kadınlarda ise Türkiye'den Meryem Kılıç Gündoğdu birinciliği, Aysel Yalaç ikinciliği, Rusya'dan Ekaterina Savkina da üçüncülüğü elde etti.

Toplam 631 sporcunun yarıştığı 63 kilometre parkurunda erkeklerde Fransa'dan Mathieu Blanchard birinci, Türkiye'den İrem Can Ayaz ikinci, Oğuzhan Emre Singer üçüncü sırayı aldı. Parkuru kadınlarda Rusya'dan Ekaterina Osmakova birinci, Fransa'dan Kathleen Leguin ikinci, Türkiye'den Rezeda Galyamova da üçüncü bitirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.