yandex

Karaman'da yağmur etkili oldu

DİĞER (AA) - Anadolu Ajansı | 12.01.2022 - 17:30, Güncelleme: 12.01.2022 - 16:28 2034+ kez okundu.
 

Karaman'da yağmur etkili oldu

Karaman'da yağmur etkili oldu

KARAMAN (AA) - Karaman'da etkili olan yağmur, kurak bir yıl geçiren kentte sevinçle karşılandı.Kent merkezinde gece başlayan yağış, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla devam ediyor.Yağış nedeniyle yer yer yollarda su birikintisi oluşurken, bazen trafikte aksamalar oluyor.Diğer tarafından yağmur yağışı çiftçiler tarafından sevinçle karşılandı. Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, yaptığı açıklamada, yağışın yüzlerini güldürdüğünü söyledi.Geçen yıl kurak geçtiğini ifade eden Bayram, "Allah'a şükür 2 gündür aralıklarla yağan yağmur toprağı doyurdu. Bu yağışlar biraz daha gecikseydi arazilerimizdeki ekili ürünler zarar görecekti. İnşallah yağışlar böyle devam eder. Bu yağışlar bize can suyu oldu." dedi.
Karaman'da yağmur etkili oldu

KARAMAN (AA) - Karaman'da etkili olan yağmur, kurak bir yıl geçiren kentte sevinçle karşılandı.

Kent merkezinde gece başlayan yağış, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla devam ediyor.

Yağış nedeniyle yer yer yollarda su birikintisi oluşurken, bazen trafikte aksamalar oluyor.

Diğer tarafından yağmur yağışı çiftçiler tarafından sevinçle karşılandı.

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, yaptığı açıklamada, yağışın yüzlerini güldürdüğünü söyledi.

Geçen yıl kurak geçtiğini ifade eden Bayram, "Allah'a şükür 2 gündür aralıklarla yağan yağmur toprağı doyurdu. Bu yağışlar biraz daha gecikseydi arazilerimizdeki ekili ürünler zarar görecekti. İnşallah yağışlar böyle devam eder. Bu yağışlar bize can suyu oldu." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.