yandex

Karapınar Belediyesi, ilçeye hobi bahçeleri kazandırdı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 04.07.2021 - 14:34, Güncelleme: 04.07.2021 - 14:34 2050+ kez okundu.
 

Karapınar Belediyesi, ilçeye hobi bahçeleri kazandırdı

Karapınar Belediyesi, ilçeye hobi bahçeleri kazandırdı

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen hobi bahçeleri vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.Reşadiye Mahallesi'nde kurulan hobi bahçelerine vatandaşlar sebzelerini ekiyor, aileleriyle güzel vakit geçiriyor.Belediye Başkanı Mehmet Yaka, konuya ilişkin açıklamasında, "İlk etapta 40 parsel olmak üzere 200'er metrekarelik hobi bahçeleri oluşturduk, kulübelerini yaptık. Toprak verimliliği için 20 kamyon hayvan gübresi, tarla yapılarak karıştırıldı. Vatandaşlarımız şehir hayatından uzakta vakit geçirebilecek. Ayrıca ihtiyaç sahibi aileler de burada üretim yaparak aile ekonomilerine katkıda bulunabilecekler." ifadelerini kullandı.Hobi bahçesi sakinlerinden Fatih Çağıran ise "Bahçemiz sayesinde şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşarak kendimize farklı bir uğraş alanı bulduk. Çocuklarımız apartman hayatından bıkmıştı. Bahçemize sebzelerimizi ektik. Bizler için çok güzel oldu." diye konuştu.Çağıran, kendilerine kent merkezinde toprakla buluşma imkanı sağlayan Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya teşekkür etti.
Karapınar Belediyesi, ilçeye hobi bahçeleri kazandırdı

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen hobi bahçeleri vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

Reşadiye Mahallesi'nde kurulan hobi bahçelerine vatandaşlar sebzelerini ekiyor, aileleriyle güzel vakit geçiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, konuya ilişkin açıklamasında, "İlk etapta 40 parsel olmak üzere 200'er metrekarelik hobi bahçeleri oluşturduk, kulübelerini yaptık. Toprak verimliliği için 20 kamyon hayvan gübresi, tarla yapılarak karıştırıldı. Vatandaşlarımız şehir hayatından uzakta vakit geçirebilecek. Ayrıca ihtiyaç sahibi aileler de burada üretim yaparak aile ekonomilerine katkıda bulunabilecekler." ifadelerini kullandı.

Hobi bahçesi sakinlerinden Fatih Çağıran ise "Bahçemiz sayesinde şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşarak kendimize farklı bir uğraş alanı bulduk. Çocuklarımız apartman hayatından bıkmıştı. Bahçemize sebzelerimizi ektik. Bizler için çok güzel oldu." diye konuştu.

Çağıran, kendilerine kent merkezinde toprakla buluşma imkanı sağlayan Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.