yandex

Karapınar'da kan bağışı kampanyası düzenlendi

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 02.07.2021 - 15:35, Güncelleme: 02.07.2021 - 15:35 1839+ kez okundu.
 

Karapınar'da kan bağışı kampanyası düzenlendi

Karapınar'da kan bağışı kampanyası düzenlendi

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde Kızılay Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına din görevlileri, eğitim camiası, çeşitli STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.İlçede üç gün süren kan bağışı kampanyasında, 210 ünite kan bağışında bulunulduğu bildirildi.Kızılay yetkilileri, vatandaşların kan bağışı konusunda duyarlı olduğunu belirterek, hastaların kan ihtiyaçlarının devam ettiğini ve bağışların önemli olduğunu aktardı.
Karapınar'da kan bağışı kampanyası düzenlendi

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde Kızılay Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına din görevlileri, eğitim camiası, çeşitli STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İlçede üç gün süren kan bağışı kampanyasında, 210 ünite kan bağışında bulunulduğu bildirildi.

Kızılay yetkilileri, vatandaşların kan bağışı konusunda duyarlı olduğunu belirterek, hastaların kan ihtiyaçlarının devam ettiğini ve bağışların önemli olduğunu aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.