yandex

Kars'ta 6 kişinin öldüğü arazi kavgasına ilişkin davanın duruşması Sivas'ta görüldü

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 08.10.2021 - 18:39, Güncelleme: 08.10.2021 - 17:02 2713+ kez okundu.
 

Kars'ta 6 kişinin öldüğü arazi kavgasına ilişkin davanın duruşması Sivas'ta görüldü

Kars'ta 6 kişinin öldüğü arazi kavgasına ilişkin davanın duruşması Sivas'ta görüldü

SİVAS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 2019 yılında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 6 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı silahlı kavganın, güvenlik gerekçesiyle Sivas'a alınan davasının görülmesine devam edildi.Duruşma nedeniyle Sivas Adalet Sarayı yerleşkesinde yoğun güvenlik önlemi alındı.1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, Sivas E Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan sanıklar Ahmet K, Aptulbaki K, Habip K, Kıyasettin K, Nuriye K, Resul K, Erdinç K, Mustafa K, Savcı K, İsmail K, Ruhani K. ile tanıklar ve avukatları katıldı.Sanıklardan Ahmet K, savunma yaptığı sırada, salonda izleyicilerin bulunduğu kısımda yer alan maktullerin yakınları K.G, S.P. ve O.G, sanıklara müdahale etmek istedi.Çıkan arbede nedeniyle mahkeme heyeti duruşmaya bir süre ara verdi. Daha sonra bu kişiler güvenlik güçlerince duruşma salonundan çıkarıldı.Aranın ardından savunmasına devam eden Ahmet K, hakkındaki iddiaları kabul etmediğini belirterek, tahliyesini istedi.Sanık Aptulbaki K. ise mütalaaya karşı yazılı savunma vermek üzere süre istedi. Diğer sanıklar da savunmalarında haklarındaki iddiaları kabul etmediklerini belirterek, tahliyelerini talep etti.Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 3 Aralık'a erteledi.Kars'ın Sarıkamış ilçesi Çamyazı köyünde, 2019 yılı mayıs ayında arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 6 kişi ölmüş, 10 kişi yaralanmıştı.
Kars'ta 6 kişinin öldüğü arazi kavgasına ilişkin davanın duruşması Sivas'ta görüldü

SİVAS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 2019 yılında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 6 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı silahlı kavganın, güvenlik gerekçesiyle Sivas'a alınan davasının görülmesine devam edildi.

Duruşma nedeniyle Sivas Adalet Sarayı yerleşkesinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, Sivas E Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan sanıklar Ahmet K, Aptulbaki K, Habip K, Kıyasettin K, Nuriye K, Resul K, Erdinç K, Mustafa K, Savcı K, İsmail K, Ruhani K. ile tanıklar ve avukatları katıldı.

Sanıklardan Ahmet K, savunma yaptığı sırada, salonda izleyicilerin bulunduğu kısımda yer alan maktullerin yakınları K.G, S.P. ve O.G, sanıklara müdahale etmek istedi.

Çıkan arbede nedeniyle mahkeme heyeti duruşmaya bir süre ara verdi. Daha sonra bu kişiler güvenlik güçlerince duruşma salonundan çıkarıldı.

Aranın ardından savunmasına devam eden Ahmet K, hakkındaki iddiaları kabul etmediğini belirterek, tahliyesini istedi.

Sanık Aptulbaki K. ise mütalaaya karşı yazılı savunma vermek üzere süre istedi. Diğer sanıklar da savunmalarında haklarındaki iddiaları kabul etmediklerini belirterek, tahliyelerini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 3 Aralık'a erteledi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesi Çamyazı köyünde, 2019 yılı mayıs ayında arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 6 kişi ölmüş, 10 kişi yaralanmıştı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.