yandex

Kayseri'de jandarmanın kovalama sonucu yakaladığı hırsızlık şüphelileri tutuklandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.08.2021 - 18:15, Güncelleme: 23.08.2021 - 17:11 1897+ kez okundu.
 

Kayseri'de jandarmanın kovalama sonucu yakaladığı hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Kayseri'de jandarmanın kovalama sonucu yakaladığı hırsızlık şüphelileri tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de jandarmanın kovalamaca sonucu yakaladığı iki hırsızlık zanlısı tutuklandı.Alınan bilgiye, Gömeç Mahallesi'nde devriye gezen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir deponun önünde durumundan şüphelendikleri otomobili kontrol etmek istedi."Dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki üç zanlı, kovalamaca sonucu yakalandı.Araçta yapılan aramada, depodan çalınan elektrik panosu ve sigortası, kapı otomatiği ve zinciri, demir merdiven, yaklaşık 40 metre bakır kablo, reklam panosuna ait sac ile çeşitli demir ve bakır malzeme ele geçirdi.Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen A.D. ve S.T, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. İ.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Gesi Mahallesi'nde bir evden daha hırsızlık yaptıkları belirlenen zanlılardan A.D. hakkında farklı bir suçtan da yakalama kararı olduğu öğrenildi.
Kayseri'de jandarmanın kovalama sonucu yakaladığı hırsızlık şüphelileri tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de jandarmanın kovalamaca sonucu yakaladığı iki hırsızlık zanlısı tutuklandı.

Alınan bilgiye, Gömeç Mahallesi'nde devriye gezen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir deponun önünde durumundan şüphelendikleri otomobili kontrol etmek istedi.

"Dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki üç zanlı, kovalamaca sonucu yakalandı.

Araçta yapılan aramada, depodan çalınan elektrik panosu ve sigortası, kapı otomatiği ve zinciri, demir merdiven, yaklaşık 40 metre bakır kablo, reklam panosuna ait sac ile çeşitli demir ve bakır malzeme ele geçirdi.

Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen A.D. ve S.T, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. İ.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gesi Mahallesi'nde bir evden daha hırsızlık yaptıkları belirlenen zanlılardan A.D. hakkında farklı bir suçtan da yakalama kararı olduğu öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.