yandex

Kayseri'de uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 11.09.2021 - 19:13, Güncelleme: 11.09.2021 - 18:05 1991+ kez okundu.
 

Kayseri'de uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı

Kayseri'de uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ile ticareti yaptıkları öne sürülen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.Ekipler, L.D. U.D. ve İ.B'nin Mimarsinan Mahallesi'nde kullandıkları bağ evine operasyon düzenledi.Adreste yapılan aramada, 355 gram sentetik uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi.Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.
Kayseri'de uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ile ticareti yaptıkları öne sürülen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, L.D. U.D. ve İ.B'nin Mimarsinan Mahallesi'nde kullandıkları bağ evine operasyon düzenledi.

Adreste yapılan aramada, 355 gram sentetik uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.