yandex

Kılıçdaroğlu: Daha dur bakalım Sevgili Erdoğan...

SİYASET 01.02.2022 - 16:00, Güncelleme: 01.02.2022 - 16:00 1727+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu: Daha dur bakalım Sevgili Erdoğan...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithafen yaptığı konuşmasında, 'yolsuzluk belgesi' yayımlamayacağını belirterek, "Arkadaşlara söyledim her biri tek tek açıklayacak o yolsuzluk belgelerini. Senin imzan olan belgeleri de açıklayacağız sen hiç meraklanma" dedi.ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Zor günlerden geçildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bunu hep birlikte aşacağız, aşmak zorundayız. Aşmanın yolu birlik olmaktır, beraber olmaktır. Adalette buluşmaktır, sevgide buluşmaktır, kucaklaşmada buluşmaktır. Kimseyi ötekileştirmemektir ve herkesin huzur içinde yaşadığı bir Türkiye inşa etme amacı taşımaktır. Bunu yapacağız inşallah" diye konuştu. "DAHA DUR BAKALIM SEVGİLİ ERDOĞAN..." CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tek imzayla 6 milyar TL peşkeş çekiliyor" dediği Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaniye Demiryolu ihalesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Görmediğim belgeyi konuşmam Sevgili Erdoğan. Daha 'dur' bakalım daha sana çok sürprizlerimiz olacak” dedi. “Ben yolsuzluk belgesi yayımlamayacağım" diyen Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlara söyledim her biri tek tek açıklayacak o yolsuzluk belgelerini. Senin imzan olan belgeleri de açıklayacağız sen hiç meraklanma" ifadesini kullandı. “Bütün bu olumsuzlukların yanı sıra gerçekten de mutfakta, sanayide yangın var" diyen Kılıçdaroğlu, "Doğalgaz kesintileri başladı. Bu kadar yaygın bir olayla hiç karşılaşmamıştık. Yönetme becerileri, yönetme akılları yok. 3 günlük elektrik kesintisinin OSB'lerde maliyetinin 5 milyar dolar olduğu söyleniyor. Bunun açıklanması gerekir. Devleti yönetemiyorlar. Sanayide kullanılan doğalgaza bir yılda yüzde 435 zam yapıldı. Nereye kadar gidecek, nasıl olacak?" diye sordu. "BİR AİLENİN TÜKETTİĞİ ELEKTRİK 230 KİLOWATT DEDİK, SÖYLEDİĞİMİZE GELDİLER" Elektrik tarifelerinde yapılan indirimle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, "4 Ocak'ta, 4 kişilik bir ailenin tükettiği elektrik 230 kilowatt dedik, söylediğimize geldiler. Biz biliyoruz. AK Parti'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Dolar 18 liraydı 13 liraya düştü ama hiçbir şeyin fiyatı düşmedi. MHP'ye oy veren kardeşlerimiz sizi kandırıyorlar. Sandıkta bunlara ders vermek de sizin göreviniz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithafen yaptığı konuşmasında, 'yolsuzluk belgesi' yayımlamayacağını belirterek, "Arkadaşlara söyledim her biri tek tek açıklayacak o yolsuzluk belgelerini. Senin imzan olan belgeleri de açıklayacağız sen hiç meraklanma" dedi.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Zor günlerden geçildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bunu hep birlikte aşacağız, aşmak zorundayız. Aşmanın yolu birlik olmaktır, beraber olmaktır. Adalette buluşmaktır, sevgide buluşmaktır, kucaklaşmada buluşmaktır. Kimseyi ötekileştirmemektir ve herkesin huzur içinde yaşadığı bir Türkiye inşa etme amacı taşımaktır. Bunu yapacağız inşallah" diye konuştu.

"DAHA DUR BAKALIM SEVGİLİ ERDOĞAN..."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tek imzayla 6 milyar TL peşkeş çekiliyor" dediği Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaniye Demiryolu ihalesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Görmediğim belgeyi konuşmam Sevgili Erdoğan. Daha 'dur' bakalım daha sana çok sürprizlerimiz olacak” dedi.

“Ben yolsuzluk belgesi yayımlamayacağım" diyen Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlara söyledim her biri tek tek açıklayacak o yolsuzluk belgelerini. Senin imzan olan belgeleri de açıklayacağız sen hiç meraklanma" ifadesini kullandı.

“Bütün bu olumsuzlukların yanı sıra gerçekten de mutfakta, sanayide yangın var" diyen Kılıçdaroğlu, "Doğalgaz kesintileri başladı. Bu kadar yaygın bir olayla hiç karşılaşmamıştık. Yönetme becerileri, yönetme akılları yok. 3 günlük elektrik kesintisinin OSB'lerde maliyetinin 5 milyar dolar olduğu söyleniyor. Bunun açıklanması gerekir. Devleti yönetemiyorlar. Sanayide kullanılan doğalgaza bir yılda yüzde 435 zam yapıldı. Nereye kadar gidecek, nasıl olacak?" diye sordu.

"BİR AİLENİN TÜKETTİĞİ ELEKTRİK 230 KİLOWATT DEDİK, SÖYLEDİĞİMİZE GELDİLER"

Elektrik tarifelerinde yapılan indirimle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, "4 Ocak'ta, 4 kişilik bir ailenin tükettiği elektrik 230 kilowatt dedik, söylediğimize geldiler. Biz biliyoruz. AK Parti'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Dolar 18 liraydı 13 liraya düştü ama hiçbir şeyin fiyatı düşmedi. MHP'ye oy veren kardeşlerimiz sizi kandırıyorlar. Sandıkta bunlara ders vermek de sizin göreviniz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.