yandex

Kırıkkale'de eli otomobilin kapısına sıkışan sürücünün parmağı koptu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 15.11.2021 - 19:17, Güncelleme: 15.11.2021 - 18:40 993+ kez okundu.
 

Kırıkkale'de eli otomobilin kapısına sıkışan sürücünün parmağı koptu

Kırıkkale'de eli otomobilin kapısına sıkışan sürücünün parmağı koptu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de otomobilinin kapısını açtığı sırada başka bir aracın çarpması sonucu eli sıkışan sürücünün parmağı koptu.Ö.B, Millet Bulvarı Balıkçılar Çarşısı yanında park halindeki 71 AAF 060 plakalı otomobiline binmek için aracın kapısını açtığı sırada, arkadan gelen S.Ş. idaresindeki 71 ACC 474 plakalı kamyonet otomobilin kapısına çarptı.Çapmanın etkisiyle Ö.B'nin kapıya sıkışan sol elinin bir parmağı koptu.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Sağlık ekipleri, kopan parmağı da alarak Ö.B'yi hastaneye kaldırdı.
Kırıkkale'de eli otomobilin kapısına sıkışan sürücünün parmağı koptu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de otomobilinin kapısını açtığı sırada başka bir aracın çarpması sonucu eli sıkışan sürücünün parmağı koptu.

Ö.B, Millet Bulvarı Balıkçılar Çarşısı yanında park halindeki 71 AAF 060 plakalı otomobiline binmek için aracın kapısını açtığı sırada, arkadan gelen S.Ş. idaresindeki 71 ACC 474 plakalı kamyonet otomobilin kapısına çarptı.

Çapmanın etkisiyle Ö.B'nin kapıya sıkışan sol elinin bir parmağı koptu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kopan parmağı da alarak Ö.B'yi hastaneye kaldırdı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.