yandex

Kırklareli Lüleburgaz halkına meyve bahçesi

DİĞER 06.12.2021 - 11:45, Güncelleme: 06.12.2021 - 11:45 799+ kez okundu.
 

Kırklareli Lüleburgaz halkına meyve bahçesi

Lüleburgaz Belediyesi kendisine ait atıl durumdaki bir araziyi meyve bahçesi haline getirmek için çalışmalara başladı. Ekipler bu kapsamda 56 adet meyve ağacı dikerken, meyve bahçesi olarak kullanılacak alan önümüzdeki dönemde vatandaşın kullanımına açık olacak. KIRKLARELİ (İGFA)- Lüleburgaz Belediyesi, Siteler Mahallesi Coşkun Sokak üzerinde bulunan kendisine ait 2 bin 500 metrekarelik araziyi meyve bahçesine çevirecek. Daha önceden atıl durumda olan arazide Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda ekipler aralarında kiraz, kayısı, elma, armut, şeftali ve erik olmak üzere 56 adet meyve ağacının dikimini gerçekleştirdi.  Çevre düzenlemesinin de yapıldığı alan önümüzdeki süreçte Lüleburgazlıların kullanımına açılacak. 

Lüleburgaz Belediyesi kendisine ait atıl durumdaki bir araziyi meyve bahçesi haline getirmek için çalışmalara başladı. Ekipler bu kapsamda 56 adet meyve ağacı dikerken, meyve bahçesi olarak kullanılacak alan önümüzdeki dönemde vatandaşın kullanımına açık olacak.

KIRKLARELİ (İGFA)- Lüleburgaz Belediyesi, Siteler Mahallesi Coşkun Sokak üzerinde bulunan kendisine ait 2 bin 500 metrekarelik araziyi meyve bahçesine çevirecek. Daha önceden atıl durumda olan arazide Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda ekipler aralarında kiraz, kayısı, elma, armut, şeftali ve erik olmak üzere 56 adet meyve ağacının dikimini gerçekleştirdi.  Çevre düzenlemesinin de yapıldığı alan önümüzdeki süreçte Lüleburgazlıların kullanımına açılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.