yandex

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, stratejik plan hedeflerinin yüzde 78'ini tamamladı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 23.11.2021 - 17:43, Güncelleme: 23.11.2021 - 16:56 1104+ kez okundu.
 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, stratejik plan hedeflerinin yüzde 78'ini tamamladı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, stratejik plan hedeflerinin yüzde 78'ini tamamladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ), 2017-2021 Stratejik Planı kapsamındaki amaç ve hedeflerinin yüzde 78'ini gerçekleştirdi.KAEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversitenin Kalite Komisyon Toplantısı, Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.Toplantıda konuşan Strateji Geliştirme Daire Başkanı Şenol Bayram, 2017-2021 "Stratejik Plan Değerlendirmesi" başlıklı sunum yaptı.Üniversitenin stratejik yönetim süresi, döngüsü, misyonu ve vizyonu hakkında bilgi veren Bayram, 2017-2021 Stratejik Planının katılımcı bir anlayışla hazırlandığını ve paydaşlar ile oluşturulan toplam 5 amaç ve bu amaçlara bağlı 29 hedef belirlendiğini ifade etti.Bayram, geçen 4 yıllık süreçte uygulanan amaç ve hedeflerin ortalama gerçekleşme durumunun yüzde 78 olduğunu kaydetti.Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya da göreve geldikleri günden bu yana kalite çalışmalarında önemli ve güzel işler başardıklarını aktardı.Kalite çalışmalarında markalaşma aşamasına geldiklerini vurgulayan Karakaya, "Bundan sonraki süreçte de birlikte çalışarak güzel sonuçlar elde edeceğiz. Kaliteli ve yetişmiş insan dünyanın olmazsa olmazıdır. Şimdi verilen emekler ileride 21. yüzyıl Ahilik değeri olarak karşımıza çıkacak." ifadelerini kullandı.Toplantıda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil "2022-2026 Stratejik Plan Farklılaşma Stratejileri ", Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek "2022-2026 Stratejik Plan Amaç ve Hedefleri", Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk "KAP Takımı Saha Ziyaret Değerlendirmesi" sunumu yaptı.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, stratejik plan hedeflerinin yüzde 78'ini tamamladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ), 2017-2021 Stratejik Planı kapsamındaki amaç ve hedeflerinin yüzde 78'ini gerçekleştirdi.

KAEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversitenin Kalite Komisyon Toplantısı, Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Strateji Geliştirme Daire Başkanı Şenol Bayram, 2017-2021 "Stratejik Plan Değerlendirmesi" başlıklı sunum yaptı.

Üniversitenin stratejik yönetim süresi, döngüsü, misyonu ve vizyonu hakkında bilgi veren Bayram, 2017-2021 Stratejik Planının katılımcı bir anlayışla hazırlandığını ve paydaşlar ile oluşturulan toplam 5 amaç ve bu amaçlara bağlı 29 hedef belirlendiğini ifade etti.

Bayram, geçen 4 yıllık süreçte uygulanan amaç ve hedeflerin ortalama gerçekleşme durumunun yüzde 78 olduğunu kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya da göreve geldikleri günden bu yana kalite çalışmalarında önemli ve güzel işler başardıklarını aktardı.

Kalite çalışmalarında markalaşma aşamasına geldiklerini vurgulayan Karakaya, "Bundan sonraki süreçte de birlikte çalışarak güzel sonuçlar elde edeceğiz. Kaliteli ve yetişmiş insan dünyanın olmazsa olmazıdır. Şimdi verilen emekler ileride 21. yüzyıl Ahilik değeri olarak karşımıza çıkacak." ifadelerini kullandı.

Toplantıda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil "2022-2026 Stratejik Plan Farklılaşma Stratejileri ", Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek "2022-2026 Stratejik Plan Amaç ve Hedefleri", Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk "KAP Takımı Saha Ziyaret Değerlendirmesi" sunumu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.