yandex

Koca'dan aşı açıklaması! Artık 40 yaşa kadar indi

SAĞLIK (MG) - Milli Gazete | 13.06.2021 - 20:10, Güncelleme: 13.06.2021 - 20:10 1889+ kez okundu.
 

Koca'dan aşı açıklaması! Artık 40 yaşa kadar indi

Son Dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 salgını çerçevesine yapılan aşılama çalışmalarıyla ilgili duyuru yaptı. Bakan Koca, 40 yaş üstüne aşılanmaya başladığını söyledi.

Son Dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 salgını çerçevesine yapılan aşılama çalışmalarıyla ilgili kritik bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yapan Bakan Koca, bugünden itibaren aşı olma yaşının 40 yaşa kadar indiğini söyledi.  Bakan Koca şu ifadeleri kullandı: "(Kovid-19 aşısı) 40 yaşa kadar indik. Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz. Yüzde yüz katılım bekliyoruz." Öte yandan Türkiye'de  10 Haziran itibarıyla 45 yaş ve üzerindeki kişiler aşılanmasına başlanmıştı. 14 Ocak 2021'de başlayan aşı çalışmalarında bugüne kadar sağlık çalışanları, 65 yaş üstü, kronik hastalığı olan kişiler, lokanta, berber ve kuaförler, kuryeler başta olmak üzere 32 milyonu aşkın kişi aşı oldu.
Son Dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 salgını çerçevesine yapılan aşılama çalışmalarıyla ilgili duyuru yaptı. Bakan Koca, 40 yaş üstüne aşılanmaya başladığını söyledi.

Son Dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 salgını çerçevesine yapılan aşılama çalışmalarıyla ilgili kritik bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yapan Bakan Koca, bugünden itibaren aşı olma yaşının 40 yaşa kadar indiğini söyledi. 

Bakan Koca şu ifadeleri kullandı: "(Kovid-19 aşısı) 40 yaşa kadar indik. Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz. Yüzde yüz katılım bekliyoruz."

Öte yandan Türkiye'de  10 Haziran itibarıyla 45 yaş ve üzerindeki kişiler aşılanmasına başlanmıştı. 14 Ocak 2021'de başlayan aşı çalışmalarında bugüne kadar sağlık çalışanları, 65 yaş üstü, kronik hastalığı olan kişiler, lokanta, berber ve kuaförler, kuryeler başta olmak üzere 32 milyonu aşkın kişi aşı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.