yandex

Kocaeli Büyükşehir'den gençlere ücretsiz spor kursu

EĞİTİM 10.11.2021 - 14:37, Güncelleme: 10.11.2021 - 14:37 993+ kez okundu.
 

Kocaeli Büyükşehir'den gençlere ücretsiz spor kursu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; PAEM, Spor Liseleri, PÖH, POMEM, PMYO, BESYO, Askeri Okulları ve Görevde Yükselme gibi özel yetenek sınavlarına başvuru yapan gençlerine ücretsiz kurslar düzenledi.KOCAELİ(İGFA)- 27 Dönem POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavı’nda; POMEM/PYMO fiziki yeterlilik sınavlarına yönelik olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslara katılan adaylardan sınava giren her 3 adaydan 2’si sınavda başarı sağladı. Büyükşehir Belediyesi spor eğitmenleri eşliğinde, ücretsiz olarak verilen POMEM fiziki yeterlilik sınavı kurslarına katılan adaylar sınavlarda karşılaşacakları parkurların benzeri olan Başiskele ilçesinde, Vezirçiftliği Spor Salonu’nda özel parkurlarda sınava hazırlandı. Bu dönem Büyükşehir Belediyesi ücretsiz fiziki yeterlilik kurslarına devam eden ve sınava giren adaylardan her 3 adaydan 2’si sınavda başarı sağlayarak mülakat sınavına girmeye hak kazandı. 223 kursiyerin katıldığı ücretsiz spor kurslarında 17 kişi polis olmaya hak kazandı. 33 kişi fiziksel yeterlilik parkuruna giremeden ön sağlık mülakatında elenirken 106 kursiyer de fiziksel mülakatı geçip ancak sözlü mülakatta elendi. 13 kursiyer ise yedeklerde kalıp sıralamaya giremedi. Büyükşehir’in açtığı spor kursları ile hazırlanan gençlerden fiziksel yeterlilik parkur mülakatına giren 190 kursiyerden 135’i parkur sınavını başarıyla tamamladı, fiziksel mülakatta başarı oranı ise % 71 oldu. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; PAEM, Spor Liseleri, PÖH, POMEM, PMYO, BESYO, Askeri Okulları ve Görevde Yükselme gibi özel yetenek sınavlarına başvuru yapan gençlerine ücretsiz kurslar düzenledi.

KOCAELİ(İGFA)- 27 Dönem POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavı’nda; POMEM/PYMO fiziki yeterlilik sınavlarına yönelik olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslara katılan adaylardan sınava giren her 3 adaydan 2’si sınavda başarı sağladı.

Büyükşehir Belediyesi spor eğitmenleri eşliğinde, ücretsiz olarak verilen POMEM fiziki yeterlilik sınavı kurslarına katılan adaylar sınavlarda karşılaşacakları parkurların benzeri olan Başiskele ilçesinde, Vezirçiftliği Spor Salonu’nda özel parkurlarda sınava hazırlandı.

Bu dönem Büyükşehir Belediyesi ücretsiz fiziki yeterlilik kurslarına devam eden ve sınava giren adaylardan her 3 adaydan 2’si sınavda başarı sağlayarak mülakat sınavına girmeye hak kazandı. 223 kursiyerin katıldığı ücretsiz spor kurslarında 17 kişi polis olmaya hak kazandı.

33 kişi fiziksel yeterlilik parkuruna giremeden ön sağlık mülakatında elenirken 106 kursiyer de fiziksel mülakatı geçip ancak sözlü mülakatta elendi. 13 kursiyer ise yedeklerde kalıp sıralamaya giremedi. Büyükşehir’in açtığı spor kursları ile hazırlanan gençlerden fiziksel yeterlilik parkur mülakatına giren 190 kursiyerden 135’i parkur sınavını başarıyla tamamladı, fiziksel mülakatta başarı oranı ise % 71 oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.