yandex

Kocaeli İtfaiyesi adeta bir okul oldu

DİĞER 20.11.2021 - 11:57, Güncelleme: 20.11.2021 - 11:57 995+ kez okundu.
 

Kocaeli İtfaiyesi adeta bir okul oldu

Adeta bir eğitim okulu gibi faaliyet gösteren Kocaeli İtfaiyesi son olarak gelen talep üzerine Hatay’daki İSDEMİR firmasının itfaiye personeline eğitim verdi KOCAELİ (İGFA) - İtfaiyecilik alanında ulusal ve uluslararası platformda şehrimizi başarıyla temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi (KOBİTEM) eğitim faaliyetlerinde hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir İtfaiyesi son olarak Hatay’da bulunan İSDEMİR firmasındaki itfaiye teşkilatına eğitim verdi. Gelen eğitim talepleri doğrultusunda hem Kocaeli’de hem de il dışındaki kurum ve kuruluşlara eğitim hizmeti veren Büyükşehir İtfaiyesi, Hatay’da kurulu bulunan İSDEMİR (İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.) firmasından gelen eğitim talebine istinaden, firma bünyesindeki İtfaiye Teşkilatına eğitim verdi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi (KOBİTEM) eğitmenleri, program için Hatay’a gitti. KOBİTEM eğitmenleri tarafından İSDEMİR firmasının kendisine ait itfaiye eğitim alanı da bulunan Hatay’daki tesislerinde gerçekleştirilen eğitimlerde Yangına Müdahale, Yüksek Açı Kurtarma, Trafik Kazalarında Kurtarma ve Çökmüş Yapılarda Arama Kurtarma ana başlıklarında teorik ve pratik bilgiler aktarıldı. Detaylı mesleki bilgilerin sunulduğu eğitimler ağırlıklı olarak uygulamalı şekilde gerçekleşti.

Adeta bir eğitim okulu gibi faaliyet gösteren Kocaeli İtfaiyesi son olarak gelen talep üzerine Hatay’daki İSDEMİR firmasının itfaiye personeline eğitim verdi

KOCAELİ (İGFA) - İtfaiyecilik alanında ulusal ve uluslararası platformda şehrimizi başarıyla temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi (KOBİTEM) eğitim faaliyetlerinde hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir İtfaiyesi son olarak Hatay’da bulunan İSDEMİR firmasındaki itfaiye teşkilatına eğitim verdi.

Gelen eğitim talepleri doğrultusunda hem Kocaeli’de hem de il dışındaki kurum ve kuruluşlara eğitim hizmeti veren Büyükşehir İtfaiyesi, Hatay’da kurulu bulunan İSDEMİR (İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.) firmasından gelen eğitim talebine istinaden, firma bünyesindeki İtfaiye Teşkilatına eğitim verdi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi (KOBİTEM) eğitmenleri, program için Hatay’a gitti.

KOBİTEM eğitmenleri tarafından İSDEMİR firmasının kendisine ait itfaiye eğitim alanı da bulunan Hatay’daki tesislerinde gerçekleştirilen eğitimlerde Yangına Müdahale, Yüksek Açı Kurtarma, Trafik Kazalarında Kurtarma ve Çökmüş Yapılarda Arama Kurtarma ana başlıklarında teorik ve pratik bilgiler aktarıldı. Detaylı mesleki bilgilerin sunulduğu eğitimler ağırlıklı olarak uygulamalı şekilde gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.