yandex

Kocaeli İzmit'te ‘Engellilik ve İletişim’ üzerine söyleşi

HAYATA DEĞER KATANLAR 23.12.2021 - 13:31, Güncelleme: 23.12.2021 - 13:31 1247+ kez okundu.
 

Kocaeli İzmit'te ‘Engellilik ve İletişim’ üzerine söyleşi

İzmit Belediyesi Eğitimde Görme Engelliler Derneği işbirliğiyle Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde "Engellilik ve İletişim" konulu söyleşi gerçekleştirildi. KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü  Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde Eğitimde Görme Engelliler Derneği iş birliğiyle "Engellilik ve İletişim" konulu bir söyleşi düzenlendi.   İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ve  Derince Zehra - Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katıldığı söyleşi programının konuşmacıları; Psikolojik Danışman Şeyma Büyükurvay, Av.Ayşe Begüm Başbozkurt ve Psikolojik Danışman Ebru Battal oldu.  

İzmit Belediyesi Eğitimde Görme Engelliler Derneği işbirliğiyle Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde "Engellilik ve İletişim" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü  Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde Eğitimde Görme Engelliler Derneği iş birliğiyle "Engellilik ve İletişim" konulu bir söyleşi düzenlendi.  

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ve  Derince Zehra - Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katıldığı söyleşi programının konuşmacıları; Psikolojik Danışman Şeyma Büyükurvay, Av.Ayşe Begüm Başbozkurt ve Psikolojik Danışman Ebru Battal oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.