yandex

Kocaeli'de kanserli köpeğin inanılmaz değişimi

BİLİM 21.11.2021 - 14:24, Güncelleme: 21.11.2021 - 14:24 1096+ kez okundu.
 

Kocaeli'de kanserli köpeğin inanılmaz değişimi

Kocaeli'de kanser hastalığına yakalanmış bir köpeğin Patilik’te 100 günlük yoğun tedavi süreci ve uzun uğraşlar neticesinde mucizevi değişimi görenleri hayrete düşürdü.KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de sokak hayvanlarına yönelik birçok proje geliştiren Büyükşehir Belediyesi, Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabası Projesiyle minik dostların tüm bakımlarını üstleniyor. Kanser hastalığına yakalanmış bir köpeğin Patilik’teki yoğun tedavi sürecinden sonra mucizevi değişimi görenleri hayrete düşürdü. Özelikle yüzü ve gözleri yara içinde olan sokak köpeğinin Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabasındaki 100 günlük tedavi süreci oldukça başarılı geçti ve olumlu sonuçlar ortaya çıktı. Tedavi süreci devam eden sevimli köpeğin çok kısa bir süre içinde tamamen toparlanması bekleniyor. Büyükşehir Mutlu Sokak Hayvanları Kasabasında görevli Veteriner Hekim Emin Uzuner, minik dostumuza yapılan biyopsi sonucunda ağzındaki tümörün Fibrosarkom kanser türü olduğunun tespit edildiğini söyledi. Köpeğin kanser türüne göre tedavi olduğunu ve şu an kemoterapinin son aşamasını gördüğünü söyleyen Uzuner, ‘’Türkiye’de yapılamayanı yapıyoruz. Özellikle sahipsiz sokak hayvanları için bu çok büyük bir adım. Çünkü ülkemizde sahipsiz sokak hayvanlarına rağbet edilmiyor. Şu an için tedavimiz iyi gidiyor. Patilik olarak bütün tedavileri yapmak için emek veriyoruz çaba sarf ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bu işe çok önem veriyor. Zerdali artık mutlu bir hayvan, biz ona ev arkadaşı arıyoruz" dedi. Kocaeli'de maskot haline gelen sokak köpeğine çalışanlar tarafından Zerdali ismi verildi.  Zerdali’yi sahiplenmek veya sahiplendirmek isteyenler 0262 3651299 nolu telefonu arayabilir.

Kocaeli'de kanser hastalığına yakalanmış bir köpeğin Patilik’te 100 günlük yoğun tedavi süreci ve uzun uğraşlar neticesinde mucizevi değişimi görenleri hayrete düşürdü.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de sokak hayvanlarına yönelik birçok proje geliştiren Büyükşehir Belediyesi, Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabası Projesiyle minik dostların tüm bakımlarını üstleniyor.

Kanser hastalığına yakalanmış bir köpeğin Patilik’teki yoğun tedavi sürecinden sonra mucizevi değişimi görenleri hayrete düşürdü. Özelikle yüzü ve gözleri yara içinde olan sokak köpeğinin Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabasındaki 100 günlük tedavi süreci oldukça başarılı geçti ve olumlu sonuçlar ortaya çıktı.

Tedavi süreci devam eden sevimli köpeğin çok kısa bir süre içinde tamamen toparlanması bekleniyor.

Büyükşehir Mutlu Sokak Hayvanları Kasabasında görevli Veteriner Hekim Emin Uzuner, minik dostumuza yapılan biyopsi sonucunda ağzındaki tümörün Fibrosarkom kanser türü olduğunun tespit edildiğini söyledi. Köpeğin kanser türüne göre tedavi olduğunu ve şu an kemoterapinin son aşamasını gördüğünü söyleyen Uzuner, ‘’Türkiye’de yapılamayanı yapıyoruz. Özellikle sahipsiz sokak hayvanları için bu çok büyük bir adım. Çünkü ülkemizde sahipsiz sokak hayvanlarına rağbet edilmiyor. Şu an için tedavimiz iyi gidiyor. Patilik olarak bütün tedavileri yapmak için emek veriyoruz çaba sarf ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bu işe çok önem veriyor. Zerdali artık mutlu bir hayvan, biz ona ev arkadaşı arıyoruz" dedi.

Kocaeli'de maskot haline gelen sokak köpeğine çalışanlar tarafından Zerdali ismi verildi.  Zerdali’yi sahiplenmek veya sahiplendirmek isteyenler 0262 3651299 nolu telefonu arayabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.