yandex

Konya YHT Garı'nda kurulan aşı merkezi hizmet vermeye başladı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 02.07.2021 - 12:01, Güncelleme: 02.07.2021 - 12:01 1848+ kez okundu.
 

Konya YHT Garı'nda kurulan aşı merkezi hizmet vermeye başladı

Konya YHT Garı'nda kurulan aşı merkezi hizmet vermeye başladı

KONYA (AA) - Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'nda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında aşılama noktası oluşturuldu.İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri tarafından yolcu bekleme salonunda oluşturulan aşı merkezinde, randevu almadan Kovid-19 aşısı olunabiliyor.Vatandaşlar, tren garında ara ara yapılan anonslarla aşı uygulama merkezine yönlendirildi.Merkezde aşı olan yolculardan Kenan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini oldukça iyi hissettiğini söyledi.Üçüncü doz aşısını yaptırdığını ifade eden Yılmaz, "İnşallah herkes aşısını olur ve bu virüsten bir an önce kurtuluruz." dedi.Tren garı çalışanlarından Bayram Özünal ise bugün kurulan merkezde ilk aşısını olduğunu belirterek, herkesin aşısını yaptırmasını istedi.Tren garında kurulan merkezde yolcular ve gar çalışanlarının yanı sıra isteyen tüm vatandaşlar aşı olabiliyor.
Konya YHT Garı'nda kurulan aşı merkezi hizmet vermeye başladı

KONYA (AA) - Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'nda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında aşılama noktası oluşturuldu.

İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri tarafından yolcu bekleme salonunda oluşturulan aşı merkezinde, randevu almadan Kovid-19 aşısı olunabiliyor.

Vatandaşlar, tren garında ara ara yapılan anonslarla aşı uygulama merkezine yönlendirildi.

Merkezde aşı olan yolculardan Kenan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini oldukça iyi hissettiğini söyledi.

Üçüncü doz aşısını yaptırdığını ifade eden Yılmaz, "İnşallah herkes aşısını olur ve bu virüsten bir an önce kurtuluruz." dedi.

Tren garı çalışanlarından Bayram Özünal ise bugün kurulan merkezde ilk aşısını olduğunu belirterek, herkesin aşısını yaptırmasını istedi.

Tren garında kurulan merkezde yolcular ve gar çalışanlarının yanı sıra isteyen tüm vatandaşlar aşı olabiliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.