yandex

Konya'da 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 20.01.2022 - 12:24, Güncelleme: 20.01.2022 - 12:24 1978+ kez okundu.
 

Konya'da 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı

Konya'da 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da 11 ayrı suçtan 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü saklandığı evde yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, "uyuşturucu ticareti yapmak, yaralama ve dolandırıcılık" gibi 11 suçtan aranan ve 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan F.A'yı (40) yakalamak için çalışma başlattı. Polis, kayıtlı hiçbir adresi bulunmayan F.A'nın, merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'ndeki bir evde saklandığını tespit etti. Eve yapılan baskında gözaltına alınan F.A, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Konya'da 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da 11 ayrı suçtan 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü saklandığı evde yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, "uyuşturucu ticareti yapmak, yaralama ve dolandırıcılık" gibi 11 suçtan aranan ve 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan F.A'yı (40) yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, kayıtlı hiçbir adresi bulunmayan F.A'nın, merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'ndeki bir evde saklandığını tespit etti.

Eve yapılan baskında gözaltına alınan F.A, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.