yandex

Konya'da far ışığıyla ava ceza

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 12.11.2021 - 11:57, Güncelleme: 11.11.2021 - 16:58 1035+ kez okundu.
 

Konya'da far ışığıyla ava ceza

Konya'da far ışığıyla ava ceza

KONYA (AA) - Konya'da far ışığıyla kara avcılığı yaptığı iddiasıyla yakalanan 2 kişiye idari para cezası uygulandı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8.Bölge Müdürlüğü'ne bağlı milli parklar görevlileri, Altınekin ilçesinde av koruma faaliyetleri kapsamında yürüttükleri denetimlerde far ışığıyla avlandığı belirlenen 2 kişiyi yakaladı.Yasak olmasına rağmen far ışığıyla avlandığı gerekçesiyle 2 avcı hakkında idari para cezası uygulanırken, avda kullanıldığı belirlenen 1 av tüfeği ile motosiklete ise mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulduğu öğrenildi.
Konya'da far ışığıyla ava ceza

KONYA (AA) - Konya'da far ışığıyla kara avcılığı yaptığı iddiasıyla yakalanan 2 kişiye idari para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8.Bölge Müdürlüğü'ne bağlı milli parklar görevlileri, Altınekin ilçesinde av koruma faaliyetleri kapsamında yürüttükleri denetimlerde far ışığıyla avlandığı belirlenen 2 kişiyi yakaladı.

Yasak olmasına rağmen far ışığıyla avlandığı gerekçesiyle 2 avcı hakkında idari para cezası uygulanırken, avda kullanıldığı belirlenen 1 av tüfeği ile motosiklete ise mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulduğu öğrenildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.