yandex

Konya'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 29.06.2021 - 10:51, Güncelleme: 29.06.2021 - 10:51 1807+ kez okundu.
 

Konya'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Konya'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 976 kök kenevir, 732 gram kubar esrar ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şubesi ekipleri, alınan bir istihbarat üzerine harekete geçti.İlçeye bağlı Hüseyinler Mahallesi'nde bir adreste yasa dışı kenevir ekimi yapıldığını tespit eden ekipler, A.Ç.'yi ( 67) sulama yaptığı esnada suçüstü yakaladı.Şüpheliye ait arazide ev ve eklentilerinde yapılan aramada toplam 976 kök kenevir, 732 gram kubar esrar ele geçirildi.Zanlı A.Ç, gözaltına alındı.
Konya'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 976 kök kenevir, 732 gram kubar esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şubesi ekipleri, alınan bir istihbarat üzerine harekete geçti.

İlçeye bağlı Hüseyinler Mahallesi'nde bir adreste yasa dışı kenevir ekimi yapıldığını tespit eden ekipler, A.Ç.'yi ( 67) sulama yaptığı esnada suçüstü yakaladı.

Şüpheliye ait arazide ev ve eklentilerinde yapılan aramada toplam 976 kök kenevir, 732 gram kubar esrar ele geçirildi.

Zanlı A.Ç, gözaltına alındı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.